Post Top Ad

Kuru Ciltlere Öneri: Neutrogena Yoğun Bakım Kremi

Herkese merhabalar.. Malum bir kış sezonunu geride bırakırken cildimizde yarattığı etkileri de beraberinde götürüyoruz hele de kuru bir cildiniz varsa tabiki sadece kış değil yaz kış iyi bir bakım yapmak şart olsa gerek! Bugünkü önereceğim devasa bereketli ve inanılmaz sevdiğim nemlendirici ise size adeta merhem gibi gelebilir: Neutrogena Deep Moisture Yoğun Bakım Kremi.

Neutrogena yoğun bakım kremi

Şimdiye kadar kullandığım en etkili ve cildimi neme doyuran en mis kokulu ve en yoğun bakım yapan kremimdir kendisi :) Normal ve kuru ciltlere uygun ve dermatologlar tarafından geliştirilen Neutrogena yoğun bakım kremi bence kesinlikle bir baş ucu kremi!

en iyi nemlendirici krem

Ayrıca yapış yapış rahatsız etmeyen yağsız ve hafif bir krem. Ciltte 10 kata kadar da nemlendirme vaat ediyor onu bilemesem de cildimde uzun süre kaldığına eminim. Cildime uyguladığım andan itibaren anında yumuşacık bir etki bırakan ve hoş kokusuyla da rahat etmemi sağlayan bakım kremi.

Kuru ciltlere tavsiye krem

Ayrıca şimdilerde yılın en iyi vücut bakım ürünü oylamasına aday:) Ve bence kesinlikle bu ödülü hak ediyor. Watsons güzellik ve kişisel bakım oylamalarına katılıp siz de 8 Mart a kadar oyunuzu kullanabilirsiniz:)

Sevgiler...

6 yorum:

  1. Neutrogena kremleri ben de seviyorum, kürü cilt ve bizim gibi kuru iklimde yaşayanlar için ideal! Güle güle kullan Ümran'cım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canim tam bir kuru cilt kremi çok iyi!🥰

      Sil
  2. Çok cok hak edıyor hemde normalde kullanmam bütün vucuduma ama kokusuna dayanamadım parfümsü kokmamasına rağmen aşırı beğendim:* sende güzel gunlerde kullan kuzumm benım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu ayrı bir mest ediyor zaten dimi ben de çok seviyorum valla:)♡

      Sil
  3. Neutrogena kremleri bi tık pahalı oluyor hep ama kesinlikle parasını hakediyor :) Bunu ben de kullanmıştım ve farkı gerçekten hissettiriyor. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canim fiyat kalite olarak hep orantılı çok teşekkür ederim:)♡♡

      Sil

Post Top Ad