Post Top Ad

Nyx Sweet Cheeks Mat Allık/ Totally Chill

Şeftali tonlu allık sevenler için bugün güzel bir allık önerisi ile buradayım. Yaz kış benim vazgeçemediğim tonlardan biridir şeftali ve özellikle makyajımda mat ürünleri tercih eden biri olarak Nyx Cosmetics Sweet Cheeks allıkları tam da bana göre:)

Nyx mat allık

Ben de hemen bu allığı Kara Cuma indirimine denk getirip almıştım. Hoş ilk defa iki hafta falan kargo bekledim böyle de bir sıkıntı yaşadım o dönem ama indirim yoğunluğuna verdim bu durumu da.. Yoksa daha önceki siparişlerimde hiç böyle bir durum yaşamadım çünkü.

Nyx şeftali tonlu allık

Nyx allıklarda gerçekten favorilerimden biri olan bu Sweet Cheeks mat allık hem yapısı hem pigmentiyle oldukça güzel. Bendeki rengi Totally Chill. Çok hoş bir şeftali. Bu serinin toplam 12 rengi falan var ve bana göre en güzel renklerinden biri Totally Chill.

Nyx allık watsons

Hem günlük hem özel gün makyajlarına çok yakışıyor ve yüzü olduğundan daha canlı gösteriyor. Benim gibi buğday tenlilere de aşırı yakıştığını söylemeliyim. 5 gr lık sağlam kapaklı bir ambalajda ve bereketli de bir allık diyebilirim az gibi görünse de kullan kullan yarıya anca gelmişimdir:)

Şu anki fiyatı bildiğim kadarı ile 49.99 tl ama ben o büyük indirimde yarı fiyatına almıştım ki zaman zaman da yarı yarıya indirimler yapıyorlar. Kaçırmazsanız şahane!!!!

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.




10 yorum:

  1. NYX'in bu allıklarını ben de merak ediyorum; başka bir indirimde denerim gibi geliyor :) Sen de güle güle kullan Ümran'cım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim seveceğini düşünüyorum:)♡♡

      Sil
  2. bunu kullanmamıştım ama rengini çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iyiki almışım dediğim alliklardan canim aklında olsun:)

      Sil
  3. Ben de 14 Şubat indiriminde mat seriden tam bir kontür rengi olan So Taupe rengini aldım. O da kontür ürünü olarak aklında olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt görmüştüm onu tam konturluk valla birdahaki alışverişimde neden olmasın sen de güle güle kullan:)

      Sil
  4. Şeftali tonları benim de tercihim

    YanıtlaSil
  5. Allık tatlı bir renkmiş ☺️

    YanıtlaSil

Post Top Ad