Post Top Ad

Oriflame Elvie Edt İnceleme

Selamlar herkese.. Bahar kokulu yepyeni parfüm önerisiyle buradayım:) Çiçek kokuları her daim favorimdir aslında ve yine size mis gibi bir parfüm ile geldim: Oriflame Elvie Edt :)

Oriflame Elvie parfüm kullananlar

Farklı bir şişe tasarımı.. Huzur verici bir rengi var.. Sağlam kapaklı bir ambalajda ve 50 ml lik olarak Oriflame kataloglarında bulabilirsiniz. Koku notaları o kadar etkileyici ki Iskandinav ormanının kalbinde yetişen hassas inci çiçeği ile beyaz çiçek buketi ve beyaz misk notalarının müthiş karışımından oluşuyor :) Hem etkileyici hem çok ferah bir koku..

Oriflame parfümleri

Daha ilk testerina baktığımda çok etkilendiğim bir koku olmuştu ki aynı şekilde kullandığımda da çok beğendiğim ve üzerime çok yakıştırdığım bir koku oldu. Ağır kokulardan hoşlaşmadığımı beni tanıyanlar bilir zaten. O yüzden bahar kokuları asla vazgeçemediğim kokular..

Oriflame parfüm önerisi

Kalıcılık noktasında yine daha çok kalıcılık beklediğim bir parfüm. Keşke üzerimden hiç çıkmasa hatta. Ama belli saatlerden sonra etkisini yitirdiğini görüyorum ve tekrar tazeliyorum.

Sahi sizin favori bahar kokularınız neler? Bu arada Oriflame üyelik ve sipariş işlemleri için ben Origüzellik i tercih ediyorum size de tavsiye ederim.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler...

6 yorum:

  1. uzun yıllar önce kullanmıştım bu kokuyu,hoş bir parfümdü hatırladığım kadarıyla...
    Sağlıklı günler...

    YanıtlaSil
  2. Oriflame parfümlerine bende bayılıyorum kuzum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimmm ne güzel sen de mutlu günlerde kullan tatlım benim :)!

      Sil
  3. Bahar mevsiminede böyle taptaze kokular yakışır zaten :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad