Post Top Ad

Oriflame Optimals Hydra Göz Kremi

Bu aralar evde olmanın da avantajıyla pek çok merak ettiğim ürünü dener olup cilt bakımıma da ekstradan vakit ayırmış oluyorum. Tabiki hoşuma gitmiyor değil önceleri farklı bahanelerle kısa tuttuğum cilt bakım rutinimi artık daha dikkatli ve özenle yapar oldum.

Ve bu aralar yorgun göz altlarım için güzel bir göz kremi arayışı içindeyken Oriflame Mart kataloğunda bulduğum Optimals Hydra Seeing is Believing Göz Kremi ni bi denemek istedim:) Miniminnacık ambalajı ve içeriği zaten beni çoktan etkilemişti :)

Oriflame göz kremi tavsiye

15 ml'lik minik bir kavanoz ambalajda ve 32.99 tl lik fiyatıyla satışta olan bir krem. Nemlendiriciliği oldukça güzel. Ayrıca koyu göz altlarımı rahatlatan yatıştırıcı etkisiyle daha sürer sürmez bir karıncalanma ve ardından göz altlarımın rahatladığını hissediyorum. 

göz kremi tavsiye blog

Gün boyunca zaten bebek vs epey yoruluyorum üstüne makyaj da cildi epey yoruyor ve bu kremle göz çevremdeki şişliğin de indiğini hissedebiliyorum. O yüzdendir ki şişliği azaltıcı kafein ve yatıştırıcı etkisiyle şerbetçiotu otu içeren ve tüm cilt tipleri için uygun olan bu kremi ben epey bi sevdim diyebilirim:) 

Ve bu aralar sabah uyanır uyanmaz ve gece yatarken hiç unutmadığım bakım kremim. Ayrıca makyaj öncesi de kuruluğu önlemek için kullanıyorum ve çok da iyi oluyor.

göz kremi oriflame

Bu yüzden Mart Kataloğu alışverişi benim için çok sevdiğim alışverişlerden biri oldu. Sizler de hem bu kremi hem diğer ürünleri incelemek ve üye olup daha da güzel fırsatlardan yararlanmak isterseniz Origüzellik sayfasına göz atabilirsiniz.

Sevgiler...

2 yorum:

Post Top Ad