Post Top Ad

Adım Adım Aylık Gelişim Setleri

Zaman ne çabuk geçiyor öyle değil mi? Geçen zamanı yavruyla en iyi şekilde değerlendirmek adına onun hem hoşuna gidecek hem de dikkat ve motor yetenegini güçlendirecek ve zeka geliştirici oyunlar oynuyoruz her gün.. Ne kadar eğleniyoruz bi bilseniz :)!! 


Adım adım gelişim seti kullananlar

adım adım 10.ay


Bu konudaki en büyük yardımcımız ve desteğimiz ise Adım adım aylık gelişim setleri.. Bi kere bu setler dev bir psikolog ve pedagog uzman kadro ile hazırlanıyor ve bebeğinizin zihinsel ve duygusal, dil, sosyal ve motor gelişimi için kutudaki her bi aktivite özenle oluşturuluyor.. 


bebek aylık gelişim setleri


adım adım aylık eğitim seti


bebek alışverişi


Her ayki kutusu ayrı bi güzel ve merak konusu.. Özellikle çalışan ebeveynler bu setler sayesinde gönül rahatlığıyla çocuklarıyla birşeyler yapabiliyor ve onlara bolca vakit ayırabiliyorlar. Etrafımda tanıdığım pek çok aile de uzun süredir yavruları için bu aylık gelişim setlerini kullanıyor. 


Biz de bu ay Efe'me Adım Adım 10. Ay kutusunu alıp bi deneyelim dedik. Kutudan önce güzel bir rehber kitap çıkıyor. Bu kitapta hem kutu içerisindeki aktivitelerin nasıl uygulanacağı ile ilgili şeyler yer alıyor hem de aynı zamanda yine bebeğinizin görsel zekası ile ilgili hoş aktiviteler yer alıyor. Yani önce bu rehberi güzel bi incelemeniz gerekiyor :)


10 aylık bebek gelişim setleri

Bebek zeka oyunları


Sonra içerisinde bi sürü aktivite malzemesi ve oyuncak çıkıyor :) Biz özellikle şıngıraklı polis arabası ve tut çek çıkart oyununu çok sevdik kuzumla. Ha bide küp oyunu var onu da oynamayı çok seviyoruz. 

Onları oynadıktan sonra bir level atlayıp karşılıklı top oynamaya da başladık mesela.. Ciddi anlamda çok faydası olan etkinlikler.. Ne kadar güzel düşünülmüş bayıldım!!!

Biz şimdi her gün ayrı bir aktivite yapıyoruz ve ciddi anlamda çok eğleniyoruz :) İyiki böyle ebeveynlere yardımcı olan kutular var!! Ayrıca abone olup 9-48 aya kadar da bu kutulardan faydalanabiliyorsunuz. 

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler...

2 yorum:

  1. ne kadar güzel bir aktivite kutusuymuş böyle bu :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle o kadar eğlenceli ve öğretici ki her ay almak lazım!

      Sil

Post Top Ad