Post Top Ad

Caudalie Temizleme Köpüğü

Herkese merhabalar.. Bugün sizlere uzun süredir cilt bakımımda yer alan ve çok sevdiğim ve hatta stoklara girer girmez yeniden almak istediğim Caudalie'nin en çok satan ürünlerinden biri olan Caudalie Temizleme Köpüğü'nden bahsetmek istiyorum biraz :)


Caudalie temizleme köpüğü


Kesinlikle bu aralar açık arayla en büyük favorim oluyor kendisi. Şahane bir arındırıcı ve temizleyici. Cildimi hem ipek gibi hissetmemi sağlıyor hem de tertemiz yapıyor. Mis gibi... İçeriği de diğer tüm Caudalie ürünleri gibi tertemiz.. Paraben, fitalat, mineral yağ ve hayvansal maddeler içermiyor..


Caudalie temizleme köpüğü kullananlar


Tabiki sabun da içermiyor. Bulutsu bir dokuya sahip ve köpük formunda bir ürün. Cilde verdiği nem ve ışıltı muhteşem ben çok sevdim!! İçerisindeki üzüm özü nemlendirici etkiye sahip ve adaçayı da arındırıcı işlev görüyor ve bu ürünün kokusunu da eminim çok seveceksiniz.


Caudalie yüz temizleme köpüğü

Cildi germeden ve kurutmadan temizliyor. En hassas ciltler bile rahatlıkla kullanabilir bence. Verdiği temizlik hissi çok iyi. Ben her gün düzenli olarak özellikle de geceleri makyajımı temizledikten sonra Foreo LUNA mini 2 ile cilt temizliğimi yapıyorum ve sonuç tertemiz ve arınmış bir cilt oluyor.

O kadar alışmışım ki bu ürüne her gün kesintisiz bakım saati şaşmıyor. O yüzden sizlere de rahatlıkla tavsiye edebilirim. Kullananlar varsa sizin de yorumlarınızı beklerim.

Sevgiler..

10 yorum:

  1. bu köpüğü çok severdim cildime iyi gelmişti..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten çok iyiymiş ilk kullanımda bile etkisini gösteriyor çok sevdim:)!

      Sil
  2. Ay ben çok merak ediyorum yaa:)

    YanıtlaSil
  3. Köpük ürünler güzel oluyor ben de seviyorum bu markayı denemedim ama

    YanıtlaSil
  4. Bende de set içinden çıkan hali var denemedim ama henüz 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bendeki de setten çıkan canim güle güle kullan :)

      Sil
  5. Merak ettiğim bir ürün, bir ara denemek nasip olur umarım ..

    YanıtlaSil

Post Top Ad