Post Top Ad

Cici Bebe Bisküvi Kutusundan Oyuncak Kutusu Yaptık :)

Bu pandemi döneminin bizlere kazandırdığı güzel aktivitelerden biri de sanırım evde yaptığımız dıy çalışmaları :) Her gün pinterestte gezerken gördüğüm güzel çalışmalar vs bana da ilham verdi ve Efe kuzusunun cici bebe bisküvi kutularını boşa vermeyip farklı şekillerde değerlendirmek istedim :)

oyuncak kutusu yapılışı

Ve aklıma neden güzel oyuncak kutusu olmasın fikri geldi ve başladım hemen bir kaç malzeme ile oyuncak kutusu yapmaya:) Hem eğlenceli hem vakit öldüren bir kendin yap projesi tabi şayet bebeğinizden fırsat oluyorsa :D 

İhtiyacınız olan malzemeler: silikon, bir adet cici bebe bisküvi kutusu, makas ve kaplayacağınız kumaş:) Ben epeydir giymediğim bir elbisemin kumaşını kesip kullandım mesela..

Dıy kendin yap kolay

Hemen kutunun kapağını ve fazlalıklarını kesip etrafını da güzelce silikonlayıp (kokusu fena ama idare ettik artık napalım) elbisenin kumaşını kapladım her yerine.. Biraz bekledim ve sonuç gayet de başarılı oldu hani :) Güzel ve şirin bir oyuncak kutumuz oldu :)

Dıy projesi kendin yap

Birkaç ufak süs de ekledik mi tamam.. Siz de evinizde bu tarz birkaç malzeme ile güzel dıy kendin yap çalışmaları yapabilirsiniz.. Bunun için de Pinterest'den de ilham alabilirsiniz:) Daha neler neler var aslında aklımda olan ve kaydettiğim ama bebişten fırsat buldukça artık..

Sevgiler...

10 yorum:

Post Top Ad