Post Top Ad

Toniklerin işlevleri ve sağladığı faydalar


Bir çok markada Tonik var ancak sonuca daha hızlı ulaşmak için her zaman markaların en etkili ürünlerini tercih etmekte fayda var.


Yağlanma eğilimli cilt…

Siyah nokta şikayeti…

Genişlemiş gözenekler…

Kalınlaşan cilt görünümü…

İnflamasyonlu akneler …

Kapalı beyaz yağ milyaları…


İşte La Roche-Posay Dermatoloji laboratuvarlarında medikal destek olarak sunulan La Roche Posay Effaclar Tonik Gözenek Sıkılaştırıcı ve Mikro Soyucu Tonik içeriğindeki Lactik asit ve Alfahidroksi asit mikro soyma işlemi yaparak günlük cildi ölü hücrelerden arındırır, tahriş etmez.


Düzenli kullanımda etkisini gösterir.Yağlanmayı azaltır, siyah noktaların giderek yok olmasını sağlar . Gözenekleri belirgin şekilde düzeltir. Kalınlaşan cilt görünümünü düzeltir ve kızarıklığı yatıştırır. İçeriğindeki termal su cildi yatıştırır, rahatlatır, tahrişi engeller Cildin nemini korur. Böylece cilt daha pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazanır .


Kullanımı : Sabah Akşam temizlenmiş cilde pamuk yardımıyla tüm yüze masaj yaparak uygulayın ardından cilt yapınıza uygun bakımla tamamlayın.

4 yorum:

  1. Nivea'nın toniğini kullanıyorum ben de uzun zamandır siyah noktalarımda bir azalma, daralma sağlaması ama canlı gösteriyor cildimi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun da bazı toniklerini seviyorum ama bu markanın yeri de apayrı tabi :)

      Sil

Post Top Ad