Post Top Ad

Bio Wave I She Yüz Temizleme Köpüğü

Geçtiğimiz aylarda sevgili blogger arkadaşım @huzunsarisiblog Nihal' in Sevgililer Günü'ne özel gerçekleştirdiği online bir organizasyonla @nsupcomtr ve Sezag İlaç firmasinin ürünleri olan Bio Wave I She dermokozmetik markasıyla tanıştım.


Bio Wave I She yüz temizleme köpüğü


Markanın her cilt tipine uygun ürünleri bulunuyor. Ben de bu online etkinlik sayesinde cilt tipime göre seçtiğim saç güçlendirici şampuan, göz kremi, güneş kremi ve bugünkü bahsedeceğim yüz temizleme köpüğünü deneme fırsatı buldum.


Bio Wave I She dermokozmetik ürünleri kullananlar


Bio Wave I She ürünleri öncelikle hiçbir şekilde paraben, sls, sentetik boya gibi zararlı kimyasallar içermiyor. Hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Bu zaten ilk olarak beni cezbetti. 


Bio Wave I She Yüz Temizleme Köpüğü; 200 ml'lik pompalı bir ambalajda bol bereketli bir ürün. Tüm cilt tipleri için uygun. Sabun içermiyor. Hassas temizleyici özelliğiyle cildi, ciltteki kir ve yağı  ve makyaj kalıntılarını çok güzel temizliyor. Ve cildi asla tahriş etmiyor. 


Bio Wave I She cilt bakım ürünleri


Yaklaşık bir ayı geçkin süredir kullandığım için sizinle de rahatça fikirlerimi paylaşabilirim bu konuda. Ambalaj olarak kullanım olarak çok güzel bir temizleyici. Ben bu yüz temizleme köpüğünü favori yüz temizleme cihazım olan Foreo Luna Mini 2 ile kullanıyorum. Cildim mis gibi oluyor. Üstüne de hafif bir nemlendirici sürüp işlemimi tamamlıyorum. Tonikleri de var aslında isterseniz set olarak alıp üzerine onu kullanabilirsiniz.


Bio Wave I She dermokozmetik ürünlerini tüm eczanelerde ve Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi satış platformlarında da bulabilirsiniz. Şu an elimde biten ve hemen onun da yorumlarını paylaşacağım saç güçlendirici şampuan var onu da bu hafta blogda sizlerle paylaşacağım.


Ben ürünlerini oldukça beğendim. Hassas ciltler özellikle deneyebilir. Bu ürünleri denememe vesile olan @nsupcomtr ve Nihal'e de çok teşekkür ederim.. 


Sevgiler....

4 yorum:

  1. Bu markayı ilk kez görüyorum ama yorumunuzu görünce merak ettim. Ben de denerim belki, aklımda olsun. Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette temiz içerikli dermokozmetik markalardan.. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Foreo alırken antibakteriyel olması yanı sıra, hayvanların üzerinde test edilmiyor olması beni cezbetmişti. Bu markayı daha evvel hiç duymamış olmasam da sırf bu ayrıntıdan dolayı alıp deneyeceğim, foreo Luna ile muhteşem ikili olurlar belki 🥰

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ben çok severek kullanıyorum 🤗

      Sil

Post Top Ad