Post Top Ad

Kalıcı Makyaj Nedir? Nasıl Yapılır?

Günümüzün popüler uygulamalarından biri de kalıcı makyaj biliyorsunuz. Özellikle günlük hayatlarında çok fazla makyaj yapmaya vakti olmayanlar, spor yapanlar veya sürekli bakımlı olmaya özen gösterenler, kendi kendine makyaj yapmakta zorluk çekenler genelde bu uygulamayı tercih ederek gayet rutin hayatlarına devam edebiliyor.


kalıcı makyaj


Üstelik bu kalıcı makyaj uygulaması dövme kadar acı hissettiren bir uygulama da değil. Kalıcı makyaj daha çok yüz bölgesine ve anestezik kremler kullanılarak yapılıyor. Derinin üst tabakasına yapıldığı için kişi fazla acı hissetmiyor. Ve özellikle renk değişimine uğramış ciltlerde bu uygulama sık tercih ediliyor.


Kalıcı makyaj ne kadar dayanır? sorusuna cevaben genelde kişinin cilt yapısı ve maruz kaldığı dış etkenlere göre 2 ila 4 yılı bulabiliyor. Microblading genelde 1 yıl giderken diğer kalıcı makyaj işlemleri ortalama 2 yıl gidebiliyor.


Özetlemek gerekirse 7 gün 24 saat bakımlı görünebilmek bu uygulama ile artık mümkün. Kaş, göz veya dudaktaki pek çok kusurlar da bu uygulama ile kapatılabiliyor. İyi düşünüp karar verildiğinde sizi uzun süre mutlu edecek bir uygulama olduğu kesin..


Sevgiler...

2 yorum:

  1. arkadaşlarımdan yaptıranlar oldu gayet güzel oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet doğru seçim yapılıp kesin karar verildiğinde gerçekten güzel oluyor:)!

      Sil

Post Top Ad