Post Top Ad

Oriflame Nisan Kataloğu Alışverişim

Nisan ayının ilk alışveriş yazısı Oriflame Nisan Kataloğu alışverişi oldu tabiki  :) Her ay tereddütsüz alacak birşeyler buluyorum ve ihtiyaç listesine göre hareket ediyorum. Sonrasında da her denediğim ürün hakkındaki yorumlarımı sizlerle de paylaşmaya çalışıyorum :)


Oriflame Nisan Kataloğu


Oriflame' dan bu ay neler aldım.. Aslında az ve öz bir alışveriş oldu bu ay. Ama en sevdiğim de şu Efetoşum için aldığım ama kendime de rahatlıkla kullanabileceğim Sun 360 yüz ve vücut için stik güneş kremi oldu. 


Efe'nin yüzü özellikle çok hassaslaşıyor bazen ve açık tenli de olduğundan daha dikkatli olmam gerekiyor. Ateş ve benzeri durumlarda da yüzü hemen kuruyor ve kızarıyor. O yüzden havalar da ısınırken hem nemlendirici niyetine hem de 30 spf özelliğiyle güneş koruyucu olarak her daim kullanmayı düşünüyorum. 


Oriflame stik güneş kremi



Sürekli aklımda olan birşeydi ve özellikle böyle stik bir ürün ararken denk gelmesi harika bişey oldu :)!! O yüzden sık sık kullanırım artık.. Hem yüz ve vücut için olması çok iyi umarım etkisi de güzel olur.. Anne oğul kullanacağız artık :)


Oriflame güneş kremi tavsiye



Bir diğer ürün Oriflame One Colour mat fondöten oldu. Geçen aylarda alıp denemiştim ve günlük makyajıma çok iyi geldi. Hem hafif yapılı bir fondöten bb gibi hem de yüzde kalıp gibi durmuyor. Cilde anında emilim sağlıyor ve cilt tonunu güzel eşitliyor. Bendeki Porcelain rengi:)


Oriflame mat fondöten



Oriflame The One 5 in 1 Wonderlash maskarayı ise ilk kez deneyeceğim. Her ay farklı maskaralarını da denemeye çalışıyorum ki fikirlerim de alacaklara ışık tutsun.. Umarım beklediğim gibi bir etkisi olur da yanılmam. Kullanır kullanmaz yorumlarımı sizlerle paylaşacağım :)


Oriflame 5 in 1 maskara


Son olarak da On Colour serisinin tekli farlarından Velvet Black -kadife siyah- rengini istifledim. Koyu renk farları gölge yaparken çok seviyorum. Sık da kullanıyorum. O yüzden iyi oldu. 


Oriflame siyah far

Oriflame makyaj ürünleri



Oriflame Nisan Kataloğu'nda güzel ürünler ve indirimler vardı. Ben de payıma düşenleri almış bulundum. Her ay Oriflame Katalog'u düzenli olarak takip ediyorum ve ihtiyaçlarımı Origüzellik aracılığıyla temin ediyorum. Oriflame üyelik ile bu avantajlardan faydalanmak isterseniz siz de kendilerine ulaşabilirsiniz..


Sevgiler...

6 yorum:

  1. güneş koruma stiğini ben de alabilirim fondöten var bende fena değil hafif bir ürün..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet stik çok güzel ve kurtarıcı oldu bize de.. Tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Stick benim de önümüzdeki aylarda listeme aldıklarımdan (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim güle güle kullanılsın şimdiden:)!

      Sil

Post Top Ad