Post Top Ad

Fahhar.com Yorumlar

Yeni yılın ilk siparişini bilin bakalım ben nerden verdim :) İlk kez keşfettiğim ve iki kadın girişimci tarafından kurulan Fahhar.com alışveriş sitesinde neler yok ki.. Bi kere yerli üretim ve bir kadın girişimi söz konusu ise mutlaka orada ben varım.. Ürünler oldukça şık ve modern ve ayrıca her kesime ve tarza hitap eden ürünler..


Fahhar.com alışveriş yapanlar


Sitede hiç yabancılık çekmedim o yüzden.. Özellikle kadın tunik modellerine bayıldım desem yeridir.. Sweatshirt olanların renkleri de çok cici ve tarz. Yani kendime bakarken bi yandan da kardeşime ve anneme de birşeyler seçtim. Boş durmadım :)


Ha bir de gece elbisesi arayanlara da tavsiye edebilirim çünkü çok şık elbiseler gördüm sitede.. Yani sadece günlük kiyafetler degil gece kıyafetleri de olunca ekstra ilgimi çekti. Özel gün ve gecelerinizde ne giydim derdiniz olmayacak en azından :)


Ben neler aldım peki. Açıkçası ayakkabı kategorisindeki o kalın tabanlı beyaz sneakerları görünce hemen aldım. Çünkü hemen hemen herşeyle kombinlenecek parçalar ve rahatlar. Ve benim de en çok tercih ettiğim modeller.


Fahhar.com yorumlar

Beyaz sneakers modelleri


Kahve hasır terlikler ise yaz için alındı. Modeli ve rengi çok hoşuma gitti. Yazın elbise ve jeanlerle de çok tatlı duruyorlar. Kalıbı tam oldu ve kalitesi de çok güzel!


hasır terlik modelleri


Bir de son olarak siyah havuç pantolonu aldım. Özellikle iş yerinde rahat oluyor seviyorum :) Beli lastikli bilek boy mevsimlik bir pantolon. Üzerime tam oldu ve iyiki de beli lastikli.. Çok rahat ettim! 


siyah havuç pantolon


Fahhar.com hem şık hem klasik hem de tarz ürünler arayanlar için harika bir adres.. Ürünler aynı gün kargoya veriliyor ve jet hızıyla elinize ulaşıyor. Paketlemeleri oldukça özenli ve 200 tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz.. Güvenli ödeme sistemleri var bu da içinizi rahat ettiren birşey..


Ben hem ürünlerimden hem de yeni online alışveriş keşfimden çok memnun kaldım. Sanırım sık sık uğrayacağım bu siteye :) Sizler de hemen şimdi keşfedip uğramak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.


Sevgiler...

2 yorum:

Post Top Ad