Post Top Ad

Oriflame Stik Allık

Herkese merhaba.. Alışveriş ve inceleme yazısını özleyenler için hemen geçtiğimiz Oriflame alışverişinden aldığım ve bu aralar detaylıca deneme ve inceleme fırsatı bulduğum Oriflame stik allık dan bahsetmek istiyorum sizlere..


Oriflame stik allık yorumlar


Bu ara her ne kadar likit allıklara sarmış durumda olsam da Oriflame Katalog da bu ay gördüğüm ve indirimdeyken de kaçırmak istemediğim Oriflame Stik Allık bloğun bugünkü konuğu olacak :)

Bu stiklerden 3 çeşit çıkardı Oriflame. Biri kontur olarak kullanılan, biri aydınlatıcı olarak kullanılan bir diğeri de bendeki Stunning Rose rengi olan allık versiyonu..


Oriflame stik allık


Yapısı yumuşacık ve rengini de çabucak veren bir allık diyebilirim.. Özellikle beyaz tenlilere çok yakışacağını düşündüğüm bir allık ve rengi de çok tatlı bir gül rengi :)


stik allık önerisi


Uygulaması kolay ve gün boyu neredeyse bozulmuyor. Gerçekten hala deneme şansınız olmadıysa bir deneyin derim.. Hem renk hem pigment olarak oldukça başarılı bir ürün.

Oriflame alışverişlerimi düzenli olarak her ay bloğumdan takip edebilirsiniz ayrıca Oriflame üyelik ve diğer fırsatlar için de Origüzellik sayfasına uğrayabilirsiniz..

Sevgiler  :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad