Post Top Ad

Revolution Forever Flawless Fire Far Paleti Yorumlar

Herkese selam.. Far paleti incelemelerine bayılıyorum biliyorsunuz yine şahane bir paletle geldim size :) İlk aldığımdan beri Efe min bile dikkatini çekip bebişimin azıcık mıncıkladığı ama neyseki hala kullanabildiğim müko bir palet... :D


Revolution Forever Flawless Fire far paleti


Gelelim ateşi çağrıştıran ve iddialı renkleriyle ön plana çıkan bebek Revolution Forever Flawless Fire far paleti incelemesine :) Öncelikle renklerine hayranım diyebilirim. Oldukça sıcak tonlar ve hele onları birlikte kombinleyeceğiniz o simli sedefli renkler yok mu kesinlikle çok iyi..!


Revolution Forever Flawless far paleti


Revolution Forever Flawless Fire far paleti; 7 si sedefli 11 i mat olmak üzere 18 farklı renkten oluşuyor. Hepsi ayrı güzel hepsi gece ve gündüz kombinlenip kullanılabilecek renkler.. Özellikle paletteki bazı renkler vazgeçilmezim: Volcanic, Eruption ikilisi, Burn ve Smoke ikilisi, Ashes ve Wild Fire ikilisi gibi gibi...


Revolution far paleti tavsiye


Farların pigmentleri oldukça iyi bu yüzden çok az bir miktar bile dokunduğunuzda hemen rengini veriyor ve baz gerektirmiyor. Metal kapaklı ve sağlam hoş bir ambalajda ve tabiki aynası da var :)


Yani genel olarak elimin mutlaka gittiği sevdiğim far paletlerinden biri. Watsonstan almıştım ama güncel fiyatı nedir bilmiyorum tabi. Sıcak tonlar seviyorsanız mutlaka tavsiye ederim..


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad