Post Top Ad

Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü

Herkese merhaba. Aslında tam 2 yıl önce blogda yer verdiğim ve arşivlerden tararken güncelleme gereği hissettiğim Scholl Velvet Smooth Ayak Törpüsü'nden bahsedeceğim bugün. İlk çıktığında piyasa fiyatı biraz yüksekti ama oldukça rağbet gören de bir üründü. Şimdilerde 50-60 liraya da rahatlıkla bulabilirsiniz. Scholl Velvet Smooth elekronik ayak törpüsü iki ayrı kit halinde satılıyor. Biri mavi kit diğeri ise benim bugün size bahsedeceğim elmas tanecikli pembe kit :)

scholl velvet smooth elektronik ayak törpüsü

Scholl ayak törpüsü, tam 4 adet kalem pille çalışıyor. Törpü cihazının hemen alt kısmında döner kapağını çıkardığınızda pillerin yerini bulabilirsiniz. Ayrıca 360 derece dönebilen silindir bir başlığa sahip. Ve bu başlık yıkanabilir silindir başlık. İşiniz bitince kenarlarından bastırarak silindir başlığı çıkarıp güzelce yıkayıp kurumasını bekliyorsunuz. Zaten yapısı gereği silmeye müsait bir başlık değil.

scholl ayak törpüsü kullananlar


Tahmin ederseniz ki herşeyden önce pembe rengine tav oldum ben :D Gerçekten çok şirin değil mi sizce de?

Scholl Ayak Törpüsü Nasıl Kullanılır?

Gelelim konumuzun özüne :) Scholl ayak törpüsünü kullanmadan önce cildinizin kuru olduğundan emin olun önce. Ardından da nerede kullanacaksanız hazırlığınızı yapın. Banyo dışında yapacaksanız işleminizi öncesinde bir örtü serin ki etraf pul pul deri olmasın :) Makinenin üzerindeki gümüş renkli halkayı çevirerek kullanmaya başlayın. Silindir başlığı sertleşmiş derinizin üzerinde hafifçe hareket ettirerek uygulayın. Bu arada çok fazla bastırmayın zaten aşırı bastırdığınızda makine duracaktır.

scholl ayak törpüsü


Scholl Ayak Törpüsü Ne İşe Yarar?

Ölü derileriniz ya da sertleşmiş derileri temizler, cildi daha pürüzsüz hale getirir. Elinizle dokunduğunuzda bunu hissedeceksiniz ve bir rahatlama gelecek. Bir de böyle bu makinenin en sevdiğim tarafı uygularken böyle hafif bi gıdıklanma hissediyorsunuz :D İçiniz gıcıklanıyor :)

Son olarak Scholl Velveth Smooth Ayak Törpüsü haftalık cilt bakım rutinime dahil olan ve severek kullandığım ürünlerden biri. Özellikle yaz ayları bu ürüne çok ihtiyaç duyuyorsunuz. Ayak sağlığı ve bakımı yaz veya kış hiç fark etmez her zaman önemli. Bunu ihmal etmeyin. Kendinize vakit ayırın. Ürünü bi çok yerde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Sevgiler

10 yorum:

  1. Bu ayak törpüsünden ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Ayak bakımını kolaylaştırıyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet valla hem kurtarıcı hem de acil zamanlar için hızır gibi yetişiyor sevindim memnun kalmanıza :)

      Sil
  2. ben de kullandım çok da memnunum... bir de tırnak için olanı var. o da çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzell evet tırnak törpüsü de var ama onu henüz denemedim :)

      Sil
  3. Ayak bakiminin tam zamani. Iyi yapmissin güncellemekle canim 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha ha dimi valla yaz yüzünü gösterdi bikerem :D

      Sil
  4. Bende kullanıyorum ama olmasa da olur modundayım :)

    YanıtlaSil
  5. yazın tatilden sonra o kadar çok kullanıyorum ki bunu ayaklarım kumdan falan çok kötü oluyor resmen toparlıyor beni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yazın süper oluyor özellikle katılıyorum :)

      Sil

Post Top Ad