Post Top Ad

Gratis Alışverişim / Nisan 2018

Gratis indirimlerini genelde kaçıran ya da son dakka yakalayan bahtsız ben 23 Nisan Gratis indirimini nasıl oldu da denk getirdiysem ilk defa rahat bir indirim alışverişi yapmışım :D Maksadım kısa seyahat öncesi bişeyler almaktı oysa. Ama baktım indirim var merak ettiğim birkaç ürünü de aldım gitti :) Peki son sönem Gratis alışverişinden ben neler aldım, denedim mi kısa kısa bahsedeyim biraz sizlere.

gratis tatil alışverişi

Önce kendimi Maybelline standında buldum. Aslında uzun zamandır çok övülen ve çoğu kişinin de çok sevdiği The Burgundy Bar far paletini almayı düşünüyordum. Ama Maybelline The Blushed Nudes far paleti ile çıktım. Pişman mıyım evet bi nebze pişmanım çünkü makyajda sıcak tonları çok seven biri olarak onu almalıydım. Ama olsun en yakın zamanda onu da alacağımdan hiç şüphem yok.

Maybelline The Blushed Nudes far paleti, toplamda 12 renkten oluşuyor. Üst sıra daha çok nude tonlardan oluşurken alt sıra biraz daha baskın ve daha bi gece makyajı için uygun tonlardan oluşuyor. Benim de en sevdiğim renkler alt sırada yer alıyor diyebilirim. Onun dışındaki tonlar beni pek kesmedi. Ama tonları karıştırırken güzel sonuçlar alabiliyorrum. Onun dışında palet tozutuyor biraz malesef o yüzden far bazı muhakkak şart. Detayları kısa bi süre içinde yazacağım zaten aldığım günden itibaren kullanmaya başladım :D
 
maybelline the blushed nudes far paleti

maybelline far paleti gratis

Alışverişimin bir diğer parçası Maybelline Super Stay Fondöten oldu. Bendeki rengi 28 Soft Beige. Fondötenim bitmek üzereyken bi değerlendireyim dedim. Cildim karmadan yağlıya dönük olduğu için her fondöten ile de anlaşamıyorum açıkçası. Hele de bu dönemler mevsim geçişleri olduğu için cildim değişkenlik gösterebiliyor ve o ürün iyi bile olsa onu o an kabul etmiyor sanki. Bakalım bu fondötenle anlaşabilecek miyiz?

maybelline super stay fondöten yorumlar

maybelline süper stay fondöten

Son olarak da denize ya da havuza sık girme sebebiyle her an saçları şekillendirmek zor olabiliyor. Hele bide aşırı sıcaklarda saça en iyi gelen şey sanırım jöle ya da saç köpükleri. Şekillendir ve çık. Zaman çok önemli bazen ve saç da insanı fazlaca oyalıyorken bu kurtarıcı ürünleri seyahatlerde eksik etmiyorum. Matte Look marka mini boy jöleyi de böyle düşünerek alıverdim Gratis'den. İlk kez denediğim bir marka. Fena da değil açıkçası. İnatçı saçlarımı hizaya getirdi ve doğal dalgasını daha da belirginleştirdi.


İşte benim son dönemki indirimli Gratis alışverişim :) Bu arada fiyatlarını yazmadım ama Maybelline ürünlerini %40 indirimli olarak aldım. Ürün detaylarını da hemen yakında yazacağım. Sizler son dönem alışverişinizde neler aldınız, bu ürünlerden kullandıklarınız varsa da yorumlarınızı beklerim :)

Sevgiler

20 yorum:

  1. Burgundy kesinlikle favorim benim de, güzel günlerde kullan Ümrancım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa onu napıp edip almam lazım canım teşekkür ederim :)

      Sil
  2. MTTE LOOK daha yenı goruyorum degışik gıbı . guzel gunlerde kullanasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ilk kez gördüm seyahat boyu olunca da alıverdim fena da değil çok sağol canım :)

      Sil
  3. güle güle kullan fondöteni çok merak etmeme rağmen elimde en az 2-3 fondöten bitmeden almamaya kararlıyım güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de elindekileri önce bitirmen en iyisi :D cok teşekkür ederim ♡♡♡😊

      Sil
  4. süper stay ve gözlük ivit ivit :)

    YanıtlaSil
  5. far paleti benim de beğendiğim bir ürün :)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan canim hepsini 😊

    YanıtlaSil
  7. Estupendos productos!feliz puente de mayo preciosa!💜💜💜

    YanıtlaSil
  8. Güzel günlerde kullan canım. Bu serinin paletleri tozutuyor birde renkleri tam vermiyor gibi,rock nudes renk vermede ve rengi gün boyu sabit kılmada yetersiz biraz. Çok iyi bir bazla kullanmak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayne öyle tozutma yapıyor canım maLeseff :/

      Sil
  9. Far paletini çok beğeniyorum ama biraz abartıldığını düşünüyorum kuzum :) Maybelline ten ürünlerini genel olarak beğenirim, umarım sen de memnun kalırsın. Mutlulukla kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canim absrtilcak bir palet kesinlikle değil ama güzel umuyorum öyle olur çok teşekkür ederim :)!!!

      Sil

Post Top Ad