Post Top Ad

Saray Tadında Tatil: Mukarnas Spa Resort Hotel

Şimdii şöyleee bir Akdeniz e uzanalım mı? Akdeniz'in masmavi denizine, müthiş iklimi ve havasıyla sizi Akdeniz'in en güzel yerlerinden biri olan Alanya'ya götürelim.. Sanırım bu yıl hem en kısa süren hem de en dolu dolu geçen tatillerimden birini gerçekleştirdim. Rotamız bu sefer Alanya nın şirin mi şirin tatil beldesi Okurcalar oldu. Burası merkeze biraz uzak sakin ve nezih müthiş bir yer. Ve biz 3 günlük tatilimizi değerlendirmek üzere tahminimden çok daha güzel bir otel seçimi yaptık: Mukarnas Spa Resort Hotel.

alanya otelleri

Karelerde ne kadar yansıtabilmişim bilmiyorum müthiş bir manzarası, masmavi bir denizi, süper bi havası var. Otel 5 yıldızlı ve Selçuklu mimarisinden esinlenerek yapılmış. Devasa bir girişi ve çok güzel bir iç dizaynı var. Otel personelleri o kadar ilgili ki daha içeriye adımımızı atar atmaz bizi karşıladılar ve hangi ara resepsiyona gittiğimizi bile anlamadan kendimizi yemekte bulduk :) Döndüğümüzde zaten odamız hazırdı ve şansımıza otelin en güzel yerinde tam göbeğinde kaldık. Her gün uyandığımda karşımdaki cennet manzara beni izle diyordu adeta!!!

mukarnas hotel

Odalar oldukça ferah, temiz ve de donanımlıydı diyebilirim. Bu arada ilk dikkatimi çekenlerden biri o güzelim aynaları oldu. Makyaj bloggerlarının aynalarına benzemiyor mu ama nasıl dikkatimi çekmesin ki :) Sanırım odada en çok ayna karşısında kendimizi selfie yaparken bulduk :D O kadar sevdik yani. İşin aslı logolarına göre yapılmış. Çok da güzel ve farklı olmuş. Zaten otelde bi çok şeyde logolarını göreceksiniz. Onun dışında 5 yıldızlı bir otelde olması gereken herşey odalarımızda mevcuttu. Temizlik gün aşırı yapılırken tabiki bizden tam notu aldılar. 

mukarnas spa resort hotel

Gelelim yemeklere. Günün her öğünü açtık ve de nefis seçeneklerle hem gözümüz hem gönlümüz doydu. Otelde bi saniye boş durmadığımız ve her anımızı bir aktivite ile geçirdiğimiz için çok acıkmamız tabiki normaldi :D Ve kendimizi hemen yemeğe atıyorduk. Her sabah vazgeçilmezlerimin başını tabiki o güzel omletleri alırken balıklar, ızgaralar, sarmalar, dolmalar, binbir çeşit salata ve leziz tatlılarla bi yandan kiloları da almaya başladık tabi :D O değil şefimizin ikinci gün yaptığı ve (o gün ne dilesem olacakmış o da ayrı bir mesele) çiğköftemizin tabağına bakmayın bilem o kadar güzeldi ki doldur sen abi demişim ben :D 

Günün yorgunluğunu atarken elimize birer nefis türk kahvelerini de almayı ihmal etmedik :)

en uygun alanya otelleri

Biz tatilimizi ortalama 24 derecelik havayla aslında çok şanslı geçirdik. Nadiren esintiler olmuyor değildi tabi. O yüzden deniz biraz dalgalıydı ama biz yine hem denize girdik hem de havuzun tadını çıkardık. Saatlerimizi en çok havuzda geçirdik. Hem açık hem kapalı havuzları, aquası, masaj salonu ve hamamıyla gününüzü çok rahat dolduruyorsunuz zaten. Havuz aktiviteleri de günün her saatini daha da eğlenceli hale getiriyor.

Ha tabi bi de plaj voleybolunu da hiç kaçırmadık çok eğlenceli bir ekibimiz vardı :) Plaj voleybolu seviyorsanız burda doya doya tadını çıkarabilirsiniz net. 

mukarnas hotel havuzlar

okurcalar otelleri

Özetle sanki 10 günlük tatili 3 güne sığdırırcasına doya doya çok keyifli anılar biriktirdik. Otelimizi zaten çok sevdik ve güleryüzlü personelleri ve ekibini hiç unutmayacağız. Yolumuzun tekrar buraya düşeceğine eminim çünkü aklımızın yarısı hala orda kaldı :) Alanya otelleri deyince şu an size önerebileceğim fix otellerden biri oldu Mukarnas Hotel ve yolunuz düşerse sakın es geçmeyin. Aklınızda bir Alanya tatili varsa mutlaka değerlendirin. Şimdilik benden bu kadar.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

28 yorum:

  1. Oldukça güzel bir tatil geçirmişsiniz ne güzel. Ama ben fotoğraflara bakınca en çok elbisenizi beğendim çok güzel ve size çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Semra hanım çok sekersiniz :)!!!!

      Sil
  2. Birden yaz tatili çekti canım:)

    YanıtlaSil
  3. 3 gün de olsa enerji depolamışsındır sen

    YanıtlaSil
  4. Bende bu sene alanyaya gitmeyi düşünüyorum süper oldu bu yazın benim için :D Yazın gideceğim zaman tekrar yazına bakacağım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka tavsiye ederim canım iyi tatiller şimdiden 🤗🤗❤

      Sil
  5. Çok yakınındaydık o günlerde :) Mukarnas'ı biliyordum zaten ancak odaları da içi de çok güzelmiş meğer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim ne kadar yakinmisiz meğer çok öpüyorum seni 🤗❤❤

      Sil
  6. Bu yıl deniz tatili için nereye gideceğim konusunda minicik bir fikrim bile yok.Mukarnas aklımızda olsun bakalım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi seçenek olarak değerlendirebilirsin canım :)

      Sil
  7. Tatil planları yapmaya başlarken dikkatle okuduğum bir yazı oldu.. Oteli değerlendireceğim . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel olmuş çok sevindim faydalı olmasına :)

      Sil
  8. Alanya'yı denizinden dolayı sevmiyorum maalesef. Oteli biliyorum. Fena bir otel değil. Keyifli tatiller canım :)

    YanıtlaSil
  9. Yaza çok güzel bir giriş yapmışsın Ümrancım, gerisi de gelsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah canim benim ya çok teşekkür ederim 🙈🌴❤❤❤

      Sil
  10. Harika bir tatil olmuş canım. Şu an benim de tatile o kadar ihtiyacım var ki ... Fotolar bana çok iyi geldi gitmiş kadar oldum diyebilirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha ne güzel bütün güzel enerjilerimi yolluyorum o zaman size çok öpüyorum 🤗😎😎❤

      Sil
  11. Ne güzelbir yermis, resimler harika 😍

    YanıtlaSil
  12. Alanya deyince gözlerimden kalpler çıkar kuzum :D Çok sevdiğim huzur bulduğum bir tatil beldesidir, otel de çok güzelmiş canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ne güzel çok teşekkür ederim canım benim 😍🤗🤗

      Sil
  13. Bende tatil için kalacak güzel bir otel arayışı içindeyim :) Bi göz atayım buraya :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad