Post Top Ad

Butigo Sneaker ve Kırmızı Çanta

Sneaker sevdası yaz kış bitmez diyenlerdenseniz bendensiniz :) Çünkü sneakerlar sokak modasının en şık ve en havalı parçalarından. Tabiki beyaz ayakkabıların mevsimi yok ama yazın daha bi güzel daha bi enerjik olmuyor mu kombinler yoksa bana mı öyle geliyor. Jeanlerle, uçuş uçuş elbise ve eteklerle beyaz sneaker kombinleri en sevdiğim kombinler. Hem rahat hem şık. 

Ayrıca son dönem çok trend. Neredeyse herkesin ayağında var. Ben de Butigo'nun yeni sezon sneaker modellerine göz atarken bu ayağımdaki müthiş parçaları buldum. Ve dakikasında da aldım. O kadar rahat ve estetik duruyor ki! Hem cırtcırtlı hem şeritli. Şimdi bide biliyorsunuz şeritli modeller çok revaçta. İpler sanki yerini rengarenk şeritli modellere bırakıyor gibi. Ben ayakkabıda cırtcırt olmasını kolay giyip çıkarabilmek için tercih ettim ve iyiki de öyle yapmışım :) Sizler de yeni sezon modellere bi göz atmak isterseniz hemen buraya tıklayabilirsiniz. Fiyatları da gayet uygun bence.

Kırmızı çantam ise tam bir aşk! Bu sene bu ağzı büzgülü, torbalı modelleri sık olmasa da birçok yerde görmüşsünüzdür. Ama özellikle yurtdışı sitelerinde çok sık görebilirsiniz. Ben de intagramda bir butikde gördüm bu çantayı. İncelerken bide baktım ki çantaları yurtdışından özel getiriyormuş :) O kadar güzel modeller var ki bayılırsınız!!! Artık bu butikler de alışverişlerde ne kadar büyük bir kolaylık sağlıyor anlatamam siz seçiyorsunuz onlar getiriyor. Çantam @baristabutik den :)

Bu arada çok sevdiğim jeanım de Mavi yeni sezon. Haftasonu şöylee bir göz attım. Çok hoş modeller gelmiş. Aklınızda olsun. Umarım kombini beğenirsiniz. Detaylar için postun en altındaki linklere tıklayabilirsiniz.

butigo look

beyaz sneaker kombinleri

sneaker modelleri

türk moda blogları

2018 çanta modelleri

2018 trendler

Ayakkabı: Butigo
Jean: Mavi
Çanta: @baristabutik
Gözlük: Zaful

21 yorum:

  1. You look very pretty in this and that sneakers are super cute.
    Have a nice day.
    My New Post | Instagram | Bloglovin

    YanıtlaSil
  2. Güle güle giy Ümran'cığım, hepsi çok yakışmış. Ben bilhassa ayakkabılarımı giymeden katiyen alamam. Her sezon başı olduğu gibi mağazaları gezeceğim artık. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ediyorum size de iyi alışverişler o zaman 🙈❤😊

      Sil
  3. Güle güle giy canım :) bende beklerim

    YanıtlaSil
  4. Mavının kotlarını artık begenmıyorum ben ama azcık daha uzun olsaymıs sankı daha guzel dururmus canım boyle modeller kısaltıyor boyu ıyıcene.Diğer parçalarada bayıldım buaarada ozellıkle ayakkabılarına :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında az daha uzundu ben kivirmistim paçasını çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  5. Hepsi çok güzel, çok yakışmış Ümrancım :)

    YanıtlaSil
  6. çanta çok şeker ama benim için çok küçük :-))

    YanıtlaSil
  7. Bu çantayı instagramda gördüm ve bayıldım. Sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  8. ayakakkabına ve çantana bayıldım :))

    YanıtlaSil
  9. Kırmızı çantana bayıldığımı instagram da da söylemiştim.Ayakkabılar da çok hoş.Güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim canım o çok sevilmiş galiba :D

      Sil
  10. Sneakersiz asla diyenlerdenim. Her yere yürüyünce rahat oluyor 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad