Post Top Ad

Pembe Dünyam 4 Yaşında Blogger Etkinliği / Sponsorlar

pembe dünyam 4 yaşında sponsorlar

Selam herkese.. Arayı çok fazla soğutmadan bugün sizlere Pembe Dünyam 4 Yaşında blogger etkinliğimin sponsorlarından bahsetmek istiyorum. Kısa sürede güzel bir çalışma yaptım açıkçası ve etkinliğimde hem çok sevdiğim markaların hem de keşfedilesi markaların bi arada olduğunu şimdiden söyleyip hemen değerli sponsorlarımdan bahsetmek istiyorum.

Öncelikle yılların vazgeçilmezi Omo 3. kez yine etkinliğimdeydi ve sıvı deterjanları ile bizlere eşlik etti. Annelerin en büyük çilesi zor ve kirli lekeleri bi çırpıda halletmek. Omo'nun da bu konuda eline su dökülmez. Evimizden de hiç eksik olmaz.

omo sıvı deterjan

Yine köklü markalarımızdan Bambino, 50. yılının da şerefine bizlere çok özel bir jest yaparak hem anne/bebek ürünlerini hem de yepyeni kozmetik markası olan ve şu anda Gratis, Migros, yerel ve marketler ve tüm eczanelerde bulabileceğiniz soya özlü asetonsuz oje temizleme mendili NOB ürünleriyle bizlerleydi. Kendilerine bu özel jestlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu oje temizleme mendilleri çok pratik, seyahatler için de birebir.

bambino ürünleri

Bu aralar en çok köpük sabunlarını kullandığım Saloon şimdilerde yeni yeni mis kokulu duş jelleri çıkarmış. Etkinliğimde de 4 farklı duş jeli ve 2 farklı köpük sabunu ile bizlere eşlik etti. Duş jellerinin kokularına ve kalıcılıklarına bayıldım hele de o beyaz sabun kokulusu yok mu misss!!! Daha bitmeden yenisini arar oldum bu arada diğer 3 çeşidi olan Vanilya Keyfi, Orkide&Ahududu ve Egzotik Çiçekler de farklı kokuları sevenlere gelsin. 

saloon duş jelleri

Kökeni taaa Midilli'nin Sarlıca köyüne dayanan ve zeytinin başkenti Ayvalıktan bizlere nefis zeytinyağlarını ulaştıran Monteida ya da sonsuz teşekkürler!!! Monteida Natürel Sızma Zeytinyağı şu sıralar iftar ve sahur sofralarımızdan hiç eksik olmuyor. Ayrıca markadan detaylı bir yazıda bahsedeceğim sizlere :) 

monteida zeytinyağı

Biraz da kozmetikten bahsedelim. Yine uzun yıllardır ürünlerini severek kullandığım ve bir aile gibi gördüğüm Cecile bizlere en yeni ürünlerinden çok özel paketler hazırladı. Yeni ürünlerinden mat fondöten, likit mat ruj ve o meşhur kelebek desenli Color Pop Up Butterfly Effect illüminatör, highlighter ve bronzer üçlüsü paleti ile bizlerleydi. Her üç ürünü de uzun süre kullanacağım kesin! Fondöten ve paleti kullanmaya başladım bile ve çok yakında detay yazısı gelecek ayrıca rujumun rengine hasta oldum tam benlik onun da ayrı bir yazısı tabikisi gelecek :)

cecile color pop up butterfly effect paleti

Fransız güzellik markası Yves Rocher de yine en yeni ürünü olan mat rujları ile bizlerleydi. Merakla deneyeceğim.


Yine etkinliğimde bizzat her iki ürününü de denediğim ve arkadaşlarımın da dikkatini çeken ve beğenisini toplayan insan saçından yapılan takma kirpikleri ve takma tırnakları ile Beliz Kozmetik de bizlerleydi. Gerçekten her iki ürün de muhteşem ve ayrıca özel günlerde olmazsa olmaz diyebilirim. Detaylı yazısını da hemen yakında paylaşacağım :) Sizlerle hemen sıcağı sıcağına her iki ürünün de duruşunu paylaşıvereyim ama.

Önce gold detaylı takma tırnaklar bknz.

beliz kozmetik takma tırnak

Ve takma kirpikler en güzel bu şekilde gösterebilirdim :)

beliz kozmetik takma kirpik

Veee gelelim mis kokulu çiçek parfümü Melange ve mandalina kolonyaları ile bizlere eşlik eden Bargello'ya. Melange ile ilk tanıştığımdan beri kopamadık :) Kaç şişe bitirdim siz düşünün artık üstüne bide sevdiklerime hediye ettiklerim de oldu. Çeşit çeşit kolonyalarını ise denemediyseniz hala bi göz atın derim.

Bu arada Bargello Melange Parfüm den o kadar bahsettin hani yazısı yok mu diyenler hadi isminin üzerine tıklayıverin :)

bargello parfüm

Etkinliklerde olmazsa olmazımız Hc Care saç tiplerimize göre şampuanları ve makyaj temizleme suyu ile bizlerleydi. Son dönem cilt bakım ürünlerinde de ciddi atak yapan markanın nedense her bi ürününü severek kullanıyoruz. Makyaj temizleme suyunu yeni bitirmişken yenilenecek olması da ayrı bi mutluluk :)

hc care ürünleri

Yine doğa ve deniz aşığı olan bir çiftin zeytinyağı üretme hikayesiyle ortaya çıkan Mavi Ege Zeytinyağı da kısıtlı katılım ile etkinliğime destek verdi. Kendi dalında ödülü de olan markanın amacı en doğal yöntemlerle ve en sağlıklı şekilde zeytinyağı üretmek. Bu Ramazan sofralarımız çok şenlikli geçecek.

mavi ege zeytinyağı

Mayıs ayına özel çaylarıyla Şölen Tea da bizleri yalnız bırakmadı. 

şölen tea

Son dönemler tanıdığım ve güzel kokan parfümleri ve makyaj temizleme mendilleriyle bildiğim Nays Collection da yeni çıkan Bamboo oda kokusu ve bizler için seçtiği parfümleriyle bizlerleydi. Oda kokusuna bayıldım diyebilirim nasıl güzel kokuyor ev temizliğinin üstüne bide mis koku daha ne olsun :)! Ayrıca parfümlerini de özellikle kalıcılık noktasında çok seviyoruz. Etkinliğe son dakika ürünleri jet hızıyla ulaştırdıkları için de ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum...


Ve artık kahve deyince bundan böyle ilk aklıma gelen yeni tanıdığım ama hem çalışma disiplinlerini hem de ürünlerini çok çok beğendiğim Vera Kahvecilik ve Soner Bey'e bizler için hazırladığı kişiye özel cömert paketleri için çok çok teşekkür ediyorum. Kahve bir tutkunluktur, tiryakiliktir ve bizde her yemekten sonra muhakkak aranır! Bir de Turgut Uyar diyor ya hani "Kavanozda biraz kahve, kutuda biraz ekmek, insanda biraz acı" diye. Aynen öyle kahvesiz asla. Kendileri tam iki çeşit türk kahvesi, expresso ve filtre kahveleri ile bizlerleydi. Yine eklemeden unutmayayım kahve tiryakisi babamdan tam notu aldı bile!!!

vera kahvecilik

Macromax iz yapmayan mandalları ve temizlik ürünleri ile bizlerleydi.

macromax

Ve son olarak organizasyon sponsorumuz Düş Organizasyon'un bizler için hazırladığı özel kurabiyeler ve jel mumlar da tam saklamalık. Şahsen ben kurabiyemi yemeye kıyamadım. Özel şeylere hiç kıyamam. Tuğçeciğimin ellerine sağlık. Seviyorum seni!

düş organizasyon

Veee yazının burada sonuna gelip etkinliğime destek veren tüm değerli sponsorlarıma ayrı ayrı çok teşekkür etmek istiyorum. 

Sevgiyle kalın.

24 yorum:

  1. Emeklerine sağlık tekrar Ümrancım, çok keyifli bir gün geçirdik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim iyiki geldin ayağına sağlık çok öpüyorum 💙💙💙

      Sil
  2. Emeklerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  3. Tüm hediyeler çok güzel ve çok özenliydi! Keyifle kullanıyorum Ümran'cım. Sana ve tüm sponsorlara yeniden teşekkür ederim! Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim nasıl sevindim güle güle kullanın inşallah ben teşekkür ederim geldiğin için çok öpüyorum seni dee :)!!!!

      Sil
  4. Ümrancığım hepsi çok güzel güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil
  5. Emeğine sağlık canım harika bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok sağol sen gelemedin ama kısmet değilmiş diyelim çok teşekkür ederim 🤗❤❤🎈🎈

      Sil
  6. çok güzel bir etkinlik olmuş nice senelere:)

    YanıtlaSil
  7. Çok keyifliydi davetin için tekrar teşekkür ederim canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim canım geldiğin için :)

      Sil
  8. Güzel ve bilgilendirici paylaşımlar için teşekkürler. Ellerinize sağlık www.maviegezeytinyagi.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ben güzel yorumunuz ve ilginiz için çok teşekkür ederim çok naziksiniz :)!!!

      Sil
  9. ellerine sağlık tatlım hersey sahaneydi:)

    YanıtlaSil
  10. Emeklerine sağlık tatlım. Hepsini de güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  11. harika bir etkinlik olmuş canım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad