Post Top Ad

DOĞUM GÜNÜ HEDİYELERİM :)

Herkesin bir doğum hikayesi vardır muhakkak bende 22 Temmuz sabah ezanlarında dünyaya gelmişim :) Beyaz tenli ve yanakları tombul tombul bir bebekmişim ama şimdi o yanaklardan eser yok tabiki :)

O gün bugündür 22 temmuzları doğum günüm ve benim genelde doğum günüm Ramazan ayına dekkelirken bu sene Ramazan sonuna dekkeldi ve tam da tatil dönemindeydi o yüzden eşimle güzel bir doğum günü geçirdim :)

Çünkü doğum günümde Fethiyedeydim bundan daha güzel bişey olamaz sanırım :) Tabi doğumgünümde sevenlerim de beni hiç yalnız bırakmadı ve onlara ne kadar teşekkür etsem azdır.. Hediyeler konusunda da bi kaç görsel hazırladım ve sizlerle paylaşmak istedim :)

Öncelikle eşim bana kalpli detaylı şık bir altın yüzük almış o kadar hoşuma gittiki çok zarif, benim yüzük konusundaki hassasiyetimi bildiği için güzel bi seçim olmuş :)


pembedunyamm42.blogspot.com

Bir diğer hediyem ise canım kardeşimin yani erkek kardeşimin aldığı bu Nike marka su yeşili spor ayakkabılarım :) Valla renk konusunda süper bi seçim yapmış bayıldım rahatlığı ise fevkalade :)

pembedunyamm42.blogspot.com

Kız kardeşim ise Chanel marka bu cici beyaz tişörtü almış, beyazı çok mu çok severim :)


pembedunyamm42.blogspot.com

Narkutu herkesten önce sürpriz bi paketle doğum günümü kutlamış onlara ne kadar teşekkür etsem azdır harika paketleri var :)


pembedunyamm42.blogspot.com

Yine @madamjasmin in gönderdiği bu güzel hediye de harika bir sürpriz oldu :) Özenle paketlenmiş ve titizlikle süslenmiş vintage aynamın üzerindeki not ise paha biçilemez :) 

Not: "Osmanlı'da sevdiğin kişiye ayna hediye etmek "sana verebilecek senden daha güzel hediye bulamadım" demekmiş. Gel de bu nota bayılma kendisine binlerce kez teşekkür ederim :)

pembedunyamm42.blogspot.com

Bir de doğum günümden hemen sonra kazandığım blog çekilişi hediyelerim de bir o kadar mutlu etti beni ve onları da doğum günü hediyelerim olarak buraya eklemek istedim. 

@gooogoook bloğunun sahibi sevgili Handan Hanım hediyeleri öyle güzel paketlemiş ki etiketleri bile üzerindeydi :) Kazandığım hediyelerim ise Mango çanta ve gümüş şık bir yüzük.. Resmini henüz çekmeye fırsat bulamadığım için çekiliş resmini ekledim artık kusura bakmayın :)

pembedunyamm42.blogspot.com

@sevgininmakyajdefterinden gelen hediyelerimin de doğum günüme tekabül etmesi ayrı bir güzellik oldu.. Tam 1000 adet kendime ait sosyal bir kimlik olan kartvizitlerim olduu :)

pembedunyamm42.blogspot.com

İşte doğum günü hediyelerim böyle güzel ve anlamlıydı ve ilk defa bu kadar güzel ve dolu dolu bir doğum günü geçirdim :) O yüzden şanslı olduğumu söyleyebilirim..

Tatile dekkelmesi ise tam bir bombaydı, unutamayacağım bir gün oldu.. Yanımda olan, her türlü yakınlığını hissettiren tüm sevdiklerime, eşime, candostlarıma çok teşekkür ederim.. İyiki varsınız iyiki yanımdasınız..

24 yorum:

  1. doğum günün kutlu olsun canım hediyelerinin hepsi de çok güzelmiş güle güle kullan :) buarada benimde doğumgünüm 25 temmuzdu ve bende fethiyedeydim :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok artıkk ciddi misin ne tesadüf canım benim doğum günün kutlu olsun seninde ne güzel sende ordaymıssın o tarihte bende ordaydım yaa :) 27 sinde döndüm :)

      Sil
  2. Nice güzel yıllara :) Bu arada yükselen burcunu bulmaya çalışıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım :) burcum yengeç yükselenim de aslan :)

      Sil
  3. Nice güzel yaşların olsun. Hediyelerini de güzel günlerde kullan, hepsi birbirinden tatlı! :)

    YanıtlaSil
  4. Doğum günün kutlu olsun şekerim.Güzel günlerde kullan cicilerini.

    YanıtlaSil
  5. doğum günün ktlu olsun canım :* Hediyeleri güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Doğum günün kutlu olsun :) Nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber :) Hediyelerin süper güle güle güzel günlerde kullan canım :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim beğenmene de sevindim çok sağol :)

      Sil
  7. canım güle güle kullan. ayakkabılarına bayıldım güle güle eskit. :) yüzüğün de pek şirin. geçmiş doğum günün de kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy canım çok teşekkür ederim :) yorumların ayrıca tabi :)

      Sil
  8. Doğum günün kutlu olsun canım hepsini güle güle güzel günlerde kullanman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  9. Güzel günlerde kullanın, hepsi birbirinden güzel hediyelerin , her böyle güzelikler ve şans olsun hayatınızda, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah çok teşekkür ederim sizi de tanidigima çok mutluyum :)

      Sil
  10. hepsini iyi günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  11. iyi ki dogdun kuzum nice mutlu yaşlara :) hedyelerini iyi günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy çok sağol canım inşallah çok teşekkür ederim :)

      Sil
  12. Ayy ne güzel hediyeler güle güle kullan geç de olsa nice mutlu yıllara^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun canım :)

      Sil

Post Top Ad