Post Top Ad

NARKUTU TEMMUZ PAKETİ VE ÜYELİĞE ÖZEL 30 TL HEDİYE ÇEKİ

Narkutuyu bilmeyen var mı bilmiyorum ama ben yine öncesinde kısa bir anlatayım.. Narkutu, anne ve anne adaylarına özel her ay farklı içeriklerle hazırlanan paketleri kendinize ya da sevdiklerinize ulaştıran online bir site :) 

Hazırlanan paketlerdeki hediyelerin her biri en güzel markalardan oluşuyor bu da albenisini arttırıyor.. Ben de size bu ay bana gönderilen ve doğum günüme özel güzel de bir sürpriz olan Temmuz ayı paketinden bahsedeceğim :) 
Nardükkan' da hem gebe hem de bebe paketi hazırlanıyor talebinize göre :) Narkutuda bu ay yani Temmuz ayı paketinde neler mi var ?

pembedunyamm42.blogspot.com

*Bepanthol el ve yüz için cilt bakım kremi ( yaraya, bereye, yanığa birebir ve süper nemlendiriyor)

*Bebeğinizin cinsiyetine uygun şirin bi kıyafet ( kısa kol çıtçıtlı beyaz bir badi gelmiş H&M marka )

*Bebeğiniz için ilk oyuncak ( Disney'den cıvıl cıvıl bir oyuncak )

*Eviniz için güzel bi dekoratif ürün ( English Home dan kokulu taşlar gelmiş çok mu çok sevdiğim ve miss gibi kokuyorlar )

*Alternatif Anne 5. yıl özel dergisi ( çok eğitici bir dergi ve çok keyifli anneliğe dair güzel bilgiler var)

*Annas marka orijinal bisküvi ( İsveç'in en sevilen Zencefilli bisküvisi) ince kıtır kıtır mis kokulu bir lezzet ve her ay Narkutu da mutlaka bir atıştırmalık oluyor :)


pembedunyamm42.blogspot.com

Temmuz ayı gebe ve bebe paketleri böyle sadece gebe paketinde Bepanthol krem varken bebe paketinde Popolin pişik kremi var farklılık olarak :)

Sizler de bu harika paketlerden ister kendinize ister de sevdiklerinize alabilirsiniz :) Ayrıca bu ay Narkutu' ya üye olan herkese 30 tl hediye çeki varr ay sonuna kadar geçerli hemen üye olabilirsiniz :) Hediye çeki için de size mail gönderiliyor kod olarak o yuzden mailinizi de kontrol etmeyi sakın unutmayın :) Bu hediye çekini de en az 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz bu harika birşey :)

O halde herkes Narkutu ya :)

10 yorum:

  1. güle güle kullan, neden böyle bir kutu abonesi olmalıyım heyecanlı olduğu için mi sence=? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem eğlenceli hem her ay bir sürprizi beklemek sanki her ay doğum gününmüş gibi :) ve tabi içindeki ürünleri de cok uygun bir fiyata alabiliyorsun ve üstelik kargo da ücretsiz canım :) Gel de üye olma yani :)

      Sil
  2. ay çok güzelmiş :) güle güle kullan. ama benim bebişim olmadığı için henüz, ben diğer kutulardan birine üyelik düşünüyorum :) Aslında yavaş yavaş bebek eşyası biriktirmek için iyi bir fikir de olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim de yok aynı sen gibi biriktirmek için alıyorum bence mutlaka üye olmalısın :) hediyelere bayılıcaksın kargo da ücretsiz :) 30 tl de hediye ceki veriyor su an..

      Sil
  3. Paket çok güzel :) dolu dolu... Bu arada seni mimledim ;)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Çok şirin bir paket cnm, güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil

Post Top Ad