Post Top Ad

TEMMUZ AYI BİTENLER

Merhaba arkadaşlar bi bitenler yazısı yazma vakti daha gelmişken Temmuz ayı bitenler yazısı yazmak istedim.. Bu ay da dolu dolu bitenler olmuş kozmetik, bakım ve makyaj üzerine :) Bakalım neler bitmiş..

pembedunyamm42.blogspot.com

Depitak ekstra güçlü 24 lü sir ağda bantı: 24 lü olması güzel olmasına rağmen ağda özelliğini pek beğenmedim malesef.. Detaylı yazısı için tık tık

Sleppy ıslak mendil: Bu üçüncü bitirişim gayet güzel ve nemlendiriciliği de çok iyi..

Fresh'n Soft premium makyaj temizleme mendili: Kesinlikle makyajımı rahatlıkla temizlediğim ve bir tanesinin yeterli olduğu bir mendil ve normal ve karma ciltlere uygun.. Islaklığı da gayet iyi..

Palmolive thermal spa duş jeli: Kokusu ve köpürmesi hoşuma gitse de yeni akdeniz serisini daha çok beğendim, bidaha bunu almayacağım o yüzden..


pembedunyamm42.blogspot.com

Garnier spf korumalı bakım sütü: Güneşe karşı çok etkili olduğunu düşünmüyorum, iyiki de seyahat boyu almışım tekrar alınacak mı hayır tabiki..

Physicians Formula Sexy Booster Volume Maskara: Ambalajı çok şık ve de güzel.. Kirpikleri tek tek ayırmada da gayet başarılı fakat sanki kuru gibi fırçayı çıkardığımda o ıslaklığı hiç hissedemedim.. O yüzden hacim konusunda başarısız ama gündelik için rahatlıkla kullanılabilir.. Detaylı yazısı için tık tık

Cosmed arındırıcı/matlaştırıcı temizleme jeli mini boy: Bir temizleme jeli bu kadar güzel temizleyebilir ve arındırabilir gerçekten de severek kullandım.. Yüzümde anında bir rahatlama ve arınma hissettim.. O yüzden de çabucak da bitti :)

Mac maskara: Orijinal olduğunu sanmıyorum ama bittiği için onu da bitenlere ekledim güzel bi üründü ama kirpiklerde çok pullanma yaptı.. O yüzden pek kullanamadan çöpe gitti açıkçası..

Sensodyne diş macunu mini boy: Tatil için almıştım başarılı bir diş macunu ama neden bu kadar kötü kokuyor yaa ya da bana mı çok ağır geldi kokusu :(

Essence göz kalemi: Çok severek kullandım ve nerdeyse her gün sürüp çıkmama rağmen baya bi gitti, kolayca bitmiyor yani :) Verdiği renk ve koyuluğu gayet uygun ve aylaynır olarak rahatlıkla kullanılabilir ürün..

İpelina oje temizleme pedi: İçerisinde 5 paket olan bu ürünü severek kullandım.. Özellikle tatil için çok uygun olan bu ürün oje temizlemede gayet başarılı.. Leke bırakmıyor ama temizlerken biraz yağ yapıyor tabi.. Tekrar tekrar alabileceğim bir ürün :)

Bir bitenler yazısı daha burada sona ererrr :)

10 yorum:

  1. bitti gitti gelsin yeniler kuzum :) ben depitak bantlarını seviyorum ya bana yeterli geliyor ;yeni bir şey araran Agiss var onu dene hem çok kuvvetli hemde çok uygun fiyatlı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle mi onu duymamıştım canım bi bakayım bende bimdeki epi bantları seviyorum onlar da bana çok iyi geliyor :)

      Sil
  2. Essence ninn göz kalemini bir türlü almaua fırsat bulamadım ya deli gibi merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir yazı olmuş canım faydalı oldu bana da :) İpelina'yı daha az önce kullandım ben de fena değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım ipelina çok sevdiğim bir marka benim de :)

      Sil

Post Top Ad