Post Top Ad

İpelina İncelemesi

Rengarenk ve birbirinden şirin ürünleriyle genç kızların istek ve ihtiyaçlarına çözüm bulan İpelina geniş bir konsept ve ürün yelpazesi içeriyor. Bir İpek Pamuk markası olarak doğan İpelina makyaj ve kozmetik alanında gözde bir yerlere geldi..

Benim de çok hoşuma giden ambalaj ve ürünleri çok uzun zaman önce dikkatimi çekti ve bütün ürünlerini deneme fırsatım oldu :) Kullanmadığım bir kaç ürününü de tatile saklıyorum :)

Ürün yelpazesinde neler mi var? Makyaj temizleme pedi, pamuğu, makyaj düzeltme pamuğu, kulak temizleme pamuğu, zigzag hidrofil pamuk, solüsyonlı oje temizleme pedi, oje temizleme solüsyonu ve solüsyonlu makyaj temizleme pedi.. 

Anlayacağınız geniş bir ürün haznesi ve çeşitliliği var ve ürünler sağlık ve hijyen koşullarına en uygun olarak üretilmiş..

Şu an size iki ürününden bahsetmek istiyorum biri kulak temizleme pamuğu diğeri de makyaj düzeltme pamuğu..

Kulak temizleme pamukları rengarenk çubuklarla karşınıza çıkıyor ve içerisinde 100 adet var. Ürünler hiç bir şekilde el değmeden kutulanıyor bu da ne kadar hijyenik olduklarını gösteriyor.

pembedunyamm42.blogspot.com

Makyaj düzeltme pamukları ise gayet başarılı ve en çok sevdiğim ve kullandığım ürünlerden.. Çubukların bi tarafı sivri diğer tarafı ise yassı.. Sivri tarafı ile en hassas rötuşlarınızı yaparken yassı tarafını da aplikatör olarak kullanabilirsiniz :) İçerisinde 80 adet bulunan bu düzeltme çubukları tam bir hayat kurtarıcı ve yumuşacık.. Benimkiler gördüğünüz gibi yarılandı bilee :)

pembedunyamm42.blogspot.com

Haa bir de şu an öğrendim ki bu makyaj düzeltme pamuklarının ambalajı yenilenmiş ve aşağıdaki gibi olmuş çok da iyi olmuş çünkü alımı daha kolay ve pratik olmuş ve %25 daha fazlaymış :)

pembedunyamm42.blogspot.com

İpelina ürünlerini Watsons ve Carrefour mağazalarında bulabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde Watsons mağazalarında 1 Alana 1 Bedava kampanyası vardı hatta ama bitti :) Siz de ürünleri oradan takip edebilir kampanyalardan da haberdar olabilirsiniz..


Sevgiler

7 yorum:

  1. Oje temizleme pedlerini denemek istiyorum bir ara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onlar da çok güzel canım birini kullandım diğerini de tatile sakladım :)

      Sil
  2. Hiç farketmemiştim markayı..Paylaşım için teşekkürler,sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim hoşgeldiniz :)) bende hemen geliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan cnm hepsini, İpelina' yı ben de beğeniyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :) güzel bir marka gerçekten :)

      Sil

Post Top Ad