Post Top Ad

Narkutu üyelerine ve yeni üyelere sürpriz haber: 30 TL Hediye Çeki

Daha önce bloğumda uzun uzun anlattığım ve çok beğenerek takip ettiğim anne ve anne adaylarına özel sürpriz hediye paketleriyle üstelik de çok uygun fiyatlarla bize online alışverişler sunan Narkutu duydum ki üyelerine ve yeni üyelere 30 tl hediye çeki veriyormuş nasıl sevindim anlatamam :)

pembedunyamm42.blogspot.com


Sizlere de duyurmak istedim çünkü bu çok güzel bir fırsat.. Zaten paketleri uygunken bir de hediye çeki indirimi yapmaları üstüne ballı kaymak olmuş resmen :)

30 tl hediye çeki için size gönderilen kodu 31 Temmuz 2015 tarihine kadar kullanmanız gerekiyor. Ve yapacağınız tek seferlik 100 tl ve üzeri herhangi bir alışverişinizde bu çekinizi kullanabilirsiniz.. Sorularınız ve iletişim için de destek@narkutu.com ile iletişime geçebilirsiniz.. Bayrama yakın da böyle bir güzelliği de kaçırmamak lazım :)

Bir de Narkutu sürpriz hediye paketleri dışında artık annebakım&emzirme ve bebekbakım&banyo ürünlerini de satışa sunmuştur. Sitede yapılan bu yenilikler de ürün haznesini arttırmış ve tercih seçeneğimizi çoğaltmıştır :)

Annebakım&emzirme ürünleri için burayı ,
Bebekbakım&banyo ürünleri için de burayı ziyaret edip inceleyebilirsiniz..

Bu kadar güzellikten sonra hemen www.narkutu.com sitesine bir göz atıp üye olabilirsiniz ve hediye çekinizi de kullanabilirsiniz yine bunun yanında üyeler de kendilerine verilen hediye çeki kodlarını gözden geçirmeliler diyorum

http://www.narkutu.com/

2 yorum:

Post Top Ad