Post Top Ad

Ağustos Ayı Bitenlerrrr

Merhaba arkadaşlar bi bitenler yazısına daha hoşgeldiniz :) Bu ayın bitenlerini de çöpe gitmeden yazayım dedim haliyle bitenler yazısı yazmayı da pek bi severim :)

pembedunyamm42.blogspot.com

Öncelikle parfümeriden başlayayayım. İxora Fantasy seti olarak aldığım setin parfümü kesinlikle süperdi, her gün defalarca sıkasım gelirdi. Ne ağır bi kokusu var ne de uçucu. Yaz ayını yansıtan meyve kokuları hakimdi ve kalıcılığı çok iyiydi, ertesi gün tişörtümü elime aldığımda miss gibi kokusu yayılırdı, mutlaka yedeklemeyi düşünüyorum :) Kendisini BulsakAlsak.Com da bulabilirsiniz.

Yine bu setin nemlendirici kremi de o hızla bitti çünkü hem parfümüyle aynı kokan kokusu hem de hafif nemlendiriciliği harikaydı. Aşırı nemlendirmese de kokusu herşeye bedel :) 

Celebre parfüm de Avon da sevdiğim parfümlerden o yüzden onun bitmesi hepsinden önce oldu bir ayı buldu mu bilmiyorum ama her zaman alacağım bir parfüm..

Topicrem makyaj temizleme suyu; her zaman günlük bakımımda kullandığım ve makyaj temizlemede en güvendiğim ürünüm. Çünkü yüzüme karşı hiçbir alerjik ya da kötü bir etkisi olmadı. Ki bu şişe de biten ikinci şişem. Çok şeffaf bir yapıya sahip olan bu ürünü Topicrem Türkiye de bulabilirsiniz :)

CarrotCare havuçlu şampuanım ise kesinlikle vazgeçilmez saç bakım ürünüm. Bu bitirdiğim ikinci şişesi ve artık saçlarım o kadar alışmış ki ona ve başka bir ürün hiç kullanmadığım için saçlarıma, bütün etkisini hissedebiliyorum. Saçlarım her zaman yumuşacık, ipek gibi :) Ve içindeki havuç yağı ile de sürekli beslendiği için yıpranma payı çok az.. Mutlulukla üçüncü şişesine geçiyorum :)

Fresh'n Soft un makyaj temizleme pedleri yine favori ürünlerimden. Kenarlarının sağlam dikişli olması çok iyi ve de güzel bi temizlik sağlıyor.
  
Loreal Paris'in visible lift fondoteni ise aşırı mat olmayan memnun olduğum bir üründü. Çok yağlı bir cildim olmadığı için de rahatsız olmadım hiç ama aşırı yağlı ciltlere önermem.. 

Bir bitenler yazısının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz şimdilik hoşçakalın :)

Sevgiler


14 yorum:

  1. carrot care i tam unuttum derken yine senin blogunda karşıma çıktı en sonunda alıracaksın bana bu şampuanı :)

    YanıtlaSil
  2. carrot care çok merak ediyordum ama yaptığı anlamsız şeyler yüzünden yarışmasında bütün isteğim kayboldu bi yarışmayla kendini bitirdi bence bu marka

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o konularda bi yorum yapamıyorum canım malesef ama saç ürünlerini çok seviyorum :)

      Sil
  3. carrot care şampuanı bende çok merak ediyorum gelsin artık yeniler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evett canım yaa şampuanı da mutlaka denemelisin :)

      Sil
  4. güzel ürünler bitmiş ..

    YanıtlaSil
  5. Valla süper ne güzel bitmişler, e gelsin yeniler o zaman :)))

    YanıtlaSil
  6. Avonun parfümleri genel olarak başarılı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazıları çok güzel bazıları uçucu canım ya :)

      Sil
  7. celebre bir zamanlar vazgeçilmezimdi :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad