Post Top Ad

Ausganica Organik Yatıştırıcı El ve Vücut Losyonu

Geçtiğimiz günlerde Lilakutu sayesinde deneme fırsatı bulduğum ve çok beğendiğim bir üründen bahsedeceğim bugün size. Uzun süre deneme fırsatım olduğu için de düşüncelerimi rahatlıkla belirtebileceğim. Bu güzel ürün organik ve yatıştırıcı Ausganica Lavender El ve Vücut Losyonu :)


Öncelikle kısa bir bilgi, Ausganica bir Avustralya markası. Dünyanın önde gelen sertifikalı organik cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetik ürünleri üreticisi. Lilakutu mükemmel bir marka ile tanışmamızı sağladı böylece diyebilirim.

 Losyon Aloe Vera ile formüle edilmiş organik bir yatıştırıcı. İçerisinde nergis, avakado yağı, kuşburnu yağı, papatya, sığla yağı, besleyici shea yağı, fındık yağı ve argan yağı gibi mükemmel yağlar bulunduruyor. Haliyle de bu yağlar cildin nemlenmesini ve yumuşamasını sağlıyor..


Ürün 500 ml lik kocaman, pompalı bir ambalajda kullan kullan bitmez ve süt kıvamında bir yapısı var. Son derece akışkan ve kolay emilen bir yapıya sahip ve müthiş bir lavanta kokusu var.. Ve koku noktasında o kadar kalıcı ki uzun süre hissedebiliyorsunuz, lavanta severlere duyurulur :)

Ürünü tüm cildinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz.Verdiği rahatlık hissi mükemmel. Ayrıca markanın hayvanlar üzerinde test yapmaması ve doğaya olan saygısı da benden tam notu aldı bile!

Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

18 yorum:

  1. İlk defa duydum canım, bilgi için tşkler :)

    YanıtlaSil
  2. valla yok yok içinde ne güzel ürünmüş öyle :)

    YanıtlaSil
  3. ilginç ve güzel görünüyor bak merak ettim şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler tatlım denemelisin güzel ürün :)

      Sil
  4. acil lila kutuya üye olunmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım üyelikle bi sürü fırsat edinebiliyorsun hem ve harika markalarla tanisabiliyorsun :)

      Sil
  5. Looks like a great cosmetic:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Gercekten harika bir paylasim olmus,ben Berlin`de yasiyorum bunu nasil temin edebilirim.Bu urunun orjinal websitesinin ismi nedir ?Simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :) ürünü www.lilakutu.com da bulabilirsin :)

      Sil

Post Top Ad