Post Top Ad

"Ebrushka ile Brunch" Etkinliği Sponsorları

6 Aralık 2015 de gerçekleşen "Ebrushka ile Brunch" etkinliğimizin sponsorlarından bahsetmek istiyorum biraz da.. Çok keyifli bir etkinlik olmasının ve tanıdık yüzler görmenin de mutluluğunun yanısıra sponsorlar da gayet güzel ve bonkördü :) Ayrıca çoğu da özel olarak paketlenmiş bir şekilde sahiplerini bekliyordu.


Öncelikle Binboğa Balı ndan bahsetmek istiyorum biraz. Kendileri bizlere ballarından oluşan harika bir paket hazırlamış çok bonkörce ve kendileri aynı zamanda bir tarım kooperatifi markası 1973 den beri faaliyetlerine devam eden köklü bir bir firma balları denemek için sabırsızlanıyorum..

  
Pakmaya da etkinliğin sponsorlarındandı ve bizlere çikolata parçacıkları ve tüm tatlı çeşitleri ile eşlik etti. Ailecek tatlısever olarak hepsi denenecek öncelikle irmik tatlısı ve aşureyi denemek istiyorum :)

  
Göklekchim bizlere isimlerimize özel mendil ve 2 adet sevimli mezuraları ile eşlik etti. Ayrıca bizlere sitelerindeki alışverişimizde kullanabileceğimiz %20 indirim kuponu da hediye etti, çok teşekkür ederiz..


Cupcakelerimiz ve rengarenk sevimli macaronlarımız ise Cupcake's Ankara şubesindendi :) Bu konuda kursları bile var kendilerine ulaşabilirsiniz..

  
Dalton Kozmetik bizlere bizzat ürünleri hakkında bilgi verip deneme boy ürünlerinden hediye etti. Kendilerine teşekkür ederiz.


Prozinc de bizlere güneşe karşı etkili saç şampuanı ve bakım kremi serisini göndermiş ve en çok merak ettiğim ürünlerdendi özellikle tatil için çok lazım olacak sanırım, denedikten sonra blogda olacak :)


Mustela da bebek şampuanı ile bizlerleydi.


Revox tüm saç diplerine uygun at kuyruğu bitkisi özlü saç kremi ile bizlerleydi..

  
Omo da hem siyah çamaşırlar için hem de renkliler için Active Fresh ve Special sıvı çamaşır deterjanları ile bizlerleydi, severek kullandığım ürünlerine yenileri eklendi çok teşekkür ederim :)

  
Le Soleil Shampoo da şu aralar revaçta olan ve çok merak ettiğim şampuanını göndermiş bize denenecek ve denedikten sonra blogda olacak..


Miaorganical bizlere organik ve argan yağı içerikli cilt ve saç bakımı için tüm tester ürünlerinden ve ayrıca çok severek kullandığım saf argan yağından göndermişti..


Blogger dostu Tatlimo da masamızı süsleyen karışık lezzet sepeti ile bizlerleydi. İlk kez tatlarına bakma fırsatı buldum ve çayın yanına da o kadar iyi gitti ki :) Mahmut Beye çok teşekkür ederiz.


Dermokil de bizlere saç dökülmesi için şampuan, yüz ve göz temizleme sütü, susam yağı ve el kremini gönderdi.. Severek kullandığım ürünlerine devam..


Acnecinamide herkese sivilcelere karşı jel krem göndermişti.


Etkinliğin konseptine uygun olarak bizlere harika tüylü taçlar yapan ve yine güzel paketler içerisinde yılbaşı için keçeden süs ve oje hediye eden @thinkpinkorganizasyon ve tatlı sahibesi Gülhan Hanım da o gün bizlerleydi, güzel hediyeleri ve notu için çok teşekkür ederim :)




Yine yılbaşı konseptine uygun olarak bizlere şirin mi şirin el emeği keçe süsler hazırlayan Dem Tasarım a da çok teşekkürler, yılbaşı hazırlığı için çok yardımcım olacaklar :)


Ekoz Kozmetik de bizlere vanilya kokulu çamaşır kokusu ile eşlik etti..


Lindt Çikolata da bizlere ağzımız tatlansın diye bitter çikolatalarından göndermiş, hemen tüketilmeye başlandı bile :)


LAV da klasik ve şık olmak üzere kimine su bardağı kimine kırmızı ayaklı kadehler göndermişti bana ise yaldızlı klasik su bardağı geldi :) Sürekli kullandığım bir marka evde neredeyse her serisi var çok sevindim..


Bioderma da bizlere çok cömert ve güzel bir paket hazırlayıp göndermiş, pakette bütün cilt bakım ürünleri vardı neredeyse hepsini denemek için can atıyorum. Nemlendiricisini ve toniğini özellikle merak ediyorum. Denendikten sonra blogda olacaklar :)


Etkinlik genel anlamıyla çok güzel ve emek verilmiş bir etkinlikti. Ebru arkadaşımızın emeğine ve yüreğine sağlık hepimizi biraraya getirip böyle güzel bir etkinlik yaptığı için :) 

İlk kez yüzyüze geldiğim ve önceden tanıdığım blogger arkadaşlarımla çok keyifli bir gün geçirdik. Etkinlikle ilgili tüm paylaşımları sosyal medya üzerinden alttaki hastaghlerden ulaşabilirsiniz.

#ebrushkabrunch
#ebrushkaileyeniyilpartisi
#ebrushkabloggerbulusmasi
#hicukurambar #holidayinncukurambar

Sevgiler

32 yorum:

  1. güle güle kullan canım çok tatlılar <3

    YanıtlaSil
  2. Very useful review ♥♥♥

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim sende güzel günlerde kullan inşallah :)

      Sil
  4. Great items:) you look beautiful:)
    kisses
    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Hediyelerin çok güzelmiş canım Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Great items Really interesting post...thx for sharing! xx

    YanıtlaSil
  7. güzel günlerde kullan hepsi harika :)

    YanıtlaSil
  8. Güzel günlerde kullanın 😊

    YanıtlaSil
  9. Bioderma muhteşem görünüyor. Bayıldım. Dalton Kozmetik'in tester ürünleri bile muhteşem kesinlikle tavsiye ederim. Güle Güle kullan cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bioderma ürünlerine bende bayıldım canım hemen ilk denemelerimi yapacağım çok teşekkürler güzel yorumun için :)

      Sil
  10. Epeydir katılamadım blogger etkinliklerine imrendim yahu

    YanıtlaSil
  11. hepsi de harika urunler Umrancim gule gule kullan

    YanıtlaSil
  12. hepsi çok güzel iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  13. Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  14. hepsini güle güle kullan cupcakelere bayıldım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bayıldım canım onlara çok şekerdi :)çok sağol :)

      Sil
  15. Hediyeleri ve tacı beğenmenize sevindim :) Ve benden bahsettiğiniz için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ben de sizi tanidigima çok sevindim görüşmek üzere :)

      Sil

Post Top Ad