Post Top Ad

TEMİZLİK DEYİNCE: SORTİ KONSANTRE GENEL TEMİZLİK MADDESİ

Temizlik daha doğrusu ev temizliği biz kadınlar için çok önemlidir elbette.. Bazen günler bazen saatler sürer hele bir de çalışıyorsak bizim için sağlam malzeme ve kaliteli temizlik ürünlerinin yanısıra pratik olması da önemlidir.

Dolayısıyla kullandığımız malzemenin hijyenik ve zararsız olması ve yine cilde karşı alerjik olup olmaması, kısa sürede istediğimiz sonucu verip vermemesi vs bi çok şey önemlidir yine.. Bu hususta geçtiğimiz aylarda kullanmaya başladığım Sorti nin konsantre genel temizlik maddesinden
bahsedeceğim biraz :)

Genel Temizlik Maddesi cam, kapı, pencere, ahşap, fayans, mermer, laminent parke, granit gibi tüm yüzeylere 5 litre suya 20 ml dökülerek kullanılıyor. Yani tüm yüzeylere uyumlu ve de durulamaya gerek kalmıyor. Ben de hafta sonu iş başına geçtim ve evin her köşesini genel temizlik maddesi ile temizledim :)


Genel temizlik malzemesinin kapağında da görüldüğü gibi hafif sarımsı bir rengi var ve de güzel bir kokusu. Ayrıca anında köpük köpük oluyor. Ben ürünü Vileda'ya ekleyerek evin her köşesini temizledim. 

Yüzeyleri gayet iyi temizledi ve parlattı. Güzel kokusu uzun süre gitmedi ve lekeleri anında aldı diyebilirim. En sevdiğim özelliği ise her yerin pırıl pırıl olması.. 

Ürünü genel anlamda çok beğendim. Ürünü mutfakta zor çıkan yağ lekelerine uygulayacaksanız eğer sulandırmadan direk lekenin üzerine uygulayıp sonra da durulamanız gerekiyor bu dipnotu da eklediysem tamamdır :)

Sevgiler

13 yorum:

  1. Temizlikte genel olarak kullanılabilmesi hoşuma gitti. Sorti çok rastladığım bir marka değil. Görürsem denemek için alırım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ilgine dekkelirse dene derim, başarılı :)

      Sil
  2. İçerisinde alkol, parfüm, paraben var mı?

    YanıtlaSil
  3. İlk defa gördüm aklıma yazdım :)

    YanıtlaSil
  4. Great product:)
    Have a lovely week!
    kisses
    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Post Top Ad