Post Top Ad

Angels Secret Ped ve Miracle Jel İncelemesi

Günlük hayatta kullandığımız pedler ne kadar sağlıklı? Hijyenik mi? Koku gideriyor mu? Bakteri üremesini ne kadar engelliyor? Rahat mı? İşte bütün bunların cevabını Angels Secret Ped' de alabiliyorsunuz. 

Angels Secret bir JM Ocean Avenue markası. JM Ocean Avenue, ürünlerinde doğal enerjiye inanıp sağlıklı ve uzun ömürlü kullanımı mümkün kılıyor. Angels Secred Ped ise bambaşka ve özel bir ürün bana göre çünkü kullanmanız için sebebiniz çok fazla.


Ben ilk olarak gündüz boy günlük pedlerini kullanarak başladım. Baktım ki çok memnun kaldım diğerlerini de denemeye karar verdim. Öncelikle Angels Secret Ped, patentli anion kartuş içeren, 48 saate kadar bakteriyi engelleyen, süper emici bir yapıya sahip. Aynı zamanda benim test ettiğim kadarıyla ekstra rahat ekstra yumuşak.Ve koku oluşumunu da engelliyor. Pakette 30 adet bulunuyor.


Resimde gördüğünüz mavi bantlı olanlar gündüz boy, mor bantlı olan gece boy, pembe bantlı olan ise ekstra uzun boy. Yani her çeşit boyuna rastlayabiliyorsunuz rahatlık konusunda. Yine bu ped, adet ağrılarını azalttığı gibi mantar oluşumunu da engelliyor. Süper bişey yani.. 


Miracle jel 2 mm ise cilt bakımı ile ilgili bir ürün. Bu jeli yüzünüze ince tabaka halinde sürüyorsunuz ve 2 dk beklettikten sonra dairesel hareketlerle yüzünüzü ovuşturuyorsunuz. Ölü derinizi attıktan sonra yüzünüzü suyla duruluyorsunuz. Bir de size tavsiyem ürünü spatula ile sürmeniz sebebi de daha ince sürülmesini sağlıyor :)

Bu ürün hem cildinizdeki ölü derileri temizliyor hem de cildinizi rahatlatıyor. Ürünler numune olduğu için ilk izlenimim bu oldu :)

Sizler de bu ürünlere @kozmetik.sağlik ınstagram hesabından ulaşabilirsiniz. Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler 


20 yorum:

  1. Çok güzel bir paylaşım teşekkürler! Benimde ihtiyacım vardı böyle bir bilgiye.,,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim, faydalı olduysam ne mutlu bana :)

      Sil
  2. Merak ettim ürünleri, yeniliklere açık olmakta fayda var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ped kesinlikle denemen gereken bir ürün canım

      Sil
  3. Slmlar güzel bir inceleme yazisi olmuş.Ama ben pedin ağrıyi azaltmasini anlayamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şiddetli ağrılarda bi nevi agriyi azaltıyor sanırım içindeki negatif iyonlar devreye giriyor bu arada teşekkür ederim güzel yorumun için

      Sil
  4. Ölü derilerden arındıran bir ürüne çok ihtiyacım vardı.

    YanıtlaSil
  5. Yazalım bunlarıda bir kenara :)

    YanıtlaSil
  6. ay çok merak ettim çok güzel ve sağlıklı görünüyorlar. gerçekten analttığın kadar varsa harikalarmış!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım farkı çok belli oluyor tavsiye ederim mutlaka :)

      Sil
  7. Bilgiler önemli,farklı bir deneyim yaşamak istersem aklımda olsun... ped konusunda suanda kotex on numara diyebilirim, uzun süredir kullanıyorum, doğumdan sonra sorunsuz kullandım, pamuksu yapısı ile onuda tavsiye ederim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım bu pedlerin o kadar özelliği var ki almasan bile mutlaka incele derim anlayacaksın,sevgiler :)

      Sil
  8. bende yakın zamanda biolady ıle tanıstım gercekten yapısı ıcerıgı cok farklı... bırde buna bakayım bakalım.. teşekkurler bilgi paylasımın ıcın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim ne güzel bu konuda hassas olman güzel :)

      Sil

Post Top Ad