Post Top Ad

Konya Makeup Blogger Etkinliği ve Sponsorlarımız

Geçtiğimiz Cumartesi Konya'da blogger buluşması yaptık. Sohbet ve muhabbetin dizboyu olduğu bu güzel etkinliği Makeupcii sayfasının tatlı sahibi Tansu düzenlemiş idi. Maksadın tanışmak ve kaynaşmak olduğu etkinlikte kendisi boş durmamış bize güzel hediyeler de hazırlamıştı :)


Güzel ve hareketli bir ekibimiz vardı. Hoş sohbetler ve yemek eşliğinde Ebrar Cafe'de buluştuk. Bu arada kafenin menülerine de bayıldım diyebilirim. Ben mantar soslu tavuk köri tercih ettim tabi menünün güzelliğine dayanamadım ve hepsini de yedim :)




Tansu'nun bizler için hazırladığı güzel hediyeler ve sponsorlara da değinmem gerek :)

Öncelikle bizlere instagram isimlerimize özel hazırlanan harika hattat yazılı masa takvimi için @harflerindansi na sonsuz teşekkürler..


@instadudak bizlere dudak dolgunlaştırıcı aparatlarından göndermişti. Kızlardan anında deneyenler de oldu ve gerçekten etkisi var sadece dikkatli kullanmak gerekiyor :) Ben de en kısa sürede deneyeceğim.


Hünnap hem çoçuklar hem de yetişkinler için harika bir takviye ve besin deposu olan keçi boynuzu özü besin takviyesini göndermiş.Ürün kokusu ve tadıyla eşsiz bir gıda olmasının yanısıra insan için gerekli olan mineralleri ve pek çok vitamini de bünyesinde barındırıyor. Çok teşekkür ederiz.


Splat bizlere çok merak ettiğim Love serisinden kimimize diş macununu kimimize de köpüğünü göndermiş. Benim şansıma diş macunu geldi merakla deneyeceğim. Daha önce denediğim Aroma terapi profesyonel serisinden çok memnun kaldım hatta yakında yazısı gelecek :)


Fixliner bizlere hem kedi gözü makyajı ve eyeliner bantlarını hem de kaş şablolarını göndermiş. Kaş şablonunu özellikle merak ettim.


Ttmask hepimize cilt tiplerimize göre maskeler göndermiş çok teşekkürler, deneyeceğim.


Natracare ise eşantiyon organik pedleri ile bizleri unutmamış. Detaylı yazısını yazmıştım daha önce buradan okuyabilirsiniz :)


Hc Hair Care saç ürünlerini çok severek kullandığım bir marka. Kendileri bize kavanoz ambalaj içerisinde hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisini göndermiş. Hemen deneyeceğim. Şu anda da 50 ml'lik olanını kullanıyordum ve bitmek üzereydi 200 ml'lik ambalajda görünce inanılmaz sevindim :)


Mediwell Şanlı İlaç bizlere o çok sevdiğim minik ve rengarenk ambalajlardaki dudak bakım kremlerinden ve törpü setinden göndermiş. Hindistan cevizlisini kaptırdım bile :) Onun da detaylı yazısına buradan ulaşabilirsiniz.


Ekozkozmetik sprey kumaş, tekstil kokuları ile bizlerleydi, teşekkür ederiz.


Ve son olarak da herkese farklı hediyeler gönderen ve benim şansıma da sunumum için bolca kullanabileceğim çok güzel bir kütük bardak altı geldi @atolyemeyal den :) Çok beğendim teşekkür ederim!


Ve şimdi sizleri o günden güzel karelerle başbaşa bırakıyorum :))




Bi sonraki yazimda görüşmek üzere

Sevgiler

12 yorum:

  1. Yaaa ne güzel etkinlik olmuşşş ♥

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel :)) bende çok istiyorum böyle etkinliklere katılmayııı :))
    Her şey harika görünüyor, hediyelerinizide iyi günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun :)!

      Sil
  3. Çok güzel etkinlik, devamını dilerim :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel etkinlik güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  5. Ürünler harikaymıs güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. Zengin bir paylaşım. Farklı bir alanı irdelese de ziyaret esastır dedim. :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad