Post Top Ad

Alberto Sego Parfüm / En İyi Açık Parfüm

Eminim aranızda açık parfüm müptelalari vardır :) O halde bu yazı sizin için. Çünkü dikkatle okuyun zira en iyi açık parfüm incelemelerinden birini okuyorsunuz. Hayatımda çok az açık parfüm denemiş ve kullanmış biri olarak şu saatten sonra beni açık parfüm sevdasına düşüren tek parfüm: Alberto Sego Parfüm.


en iyi açık parfüm


Benim için açık parfümün en önemli iki kriteri istediğim kokuyu en iyi esansla veren ve kalıcılık testini geçen parfümdür. Ertesi gün o tişörtü giydiğimde bile buram buram parfümüm kokuyorsa işte o parfüm efsanedir. Alberto Sego Parfüm de parfümlerinde özel İsviçre esanslar kullanıyor.


200'den fazla koku çeşidi ve modeli var. Hem bayan hem de erkek parfümlerinde baya baya koku seçme avantajınız var. Benim mesela ilk aklıma gelen ve dünyanın en güzel kokularından biri olan Gucci Rush 2 ydi. Yanına da Kenzo Flower i aldım. 


Alberto Sego Parfüm yorumları


Bu arada Alberto Sego Parfüm'de ister tekli isterseniz de ben gibi dörtlü avantaj paketi alabiliyorsunuz. Ki en güzeli de o. Çünkü dörtlü paketi hem daha indirimli hem de dilediğiniz kokulardan seçip alabiliyorsunuz. Yani ister kendinize isterseniz de ailenize veya sevdiklerinize karma bir sürpriz paket hazırlayabilirsiniz :) Ben de öyle yaptım mesela ikisini kendime birini eşime birini de erkek kardeşime aldım.

açık parfüm tavsiye


Açılışa özel tüm ürünlerinde kargo ücretsiz. Ve dörtlü paketlerde ürünler 50 ml olarak geliyor. Ambalaj tasarımları şahane ve kapakları oldukça sağlam!!! Kokuların kalıcılıkları ise mükemmel. Eşim de ben de çok beğendik ve hatta o yüzden ben bi sonraki sipariş için yine şimdiden dörtlü listemi oluşturdum bile :)!


Açık Parfüm emin olun pek çok parfüme göre hem çok daha güzel ve kalıcı hem de cüzdanınıza dost, uygun fiyatlı ürünler. Çevremde çok fazla insan doldurma parfüm tercih ediyor. Alberto Sego ile ben de onlar arasına girmiş bulunuyorum.


İyi bir açık parfüm tavsiyesi arıyorsanız bu yazıdan sonra eminim siz de denemiş olacaksınız. Varsa sizin de favorilerinizi beklerim. 

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler :)

2 yorum:

  1. Markanın ismi de çok güzel, şişeleri de, kalıcılıklarını deneyip paylaşmak isterim ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıcılıkları da şahane canım muhakkak denemelisin!!!

      Sil

Post Top Ad