Post Top Ad

Almawin Organik Çamaşır Yıkama Sıvısı / Renkliler

Bazen yepyeni kıyafetler alırız, severek kullanırız ve yıkandığında en ufak bi renk değişimi ve deformunun bozulması bütün mutluluğumuzu bozuverir, canımızı sıkar. Dolayısıyla çamaşırlarımızı yıkayacağımız her deterjana güvenemeyiz. İşte Almawin Organik Çamaşır Yıkama Sıvısı bu safhada ortaya çıkan önemli bir ürün.


Almawin color, renkli çamaşırları yıkarken hem tertemiz olmasını hem de uzun ömürlü renk kalitesini korumasını sağlıyor. Temel ıhlamur kokusu ile formüle edilen ve içerdiği bitkisel yağlı sabun ile çevreye nazik olan bu ürün, çamaşırların ışıltısını ve rengini koruyor.

Ve yine bu deterjanın diğerlerinden önemli bir farkı ki bu çok önemli bir husus, cilde karşı hassas olup, alerjisi olanlar için tavsiye edilen bir ürün olması. Yani hassas ciltler için güzel bir seçenek.Ve aynı zamanda dermatolojik olarak test edilmiş organik sertifikalı bir ürün.


Ürün 1.5 lt'lik bir ambalajda ve naturele yakın bir rengi, hoş bir kokusu var. Ben ilk etapta kokusunun bitkisel içeriklerden dolayı kötü mü acaba diye tereddütündeyken aslında hiç de öyle olmadığını gördüm :) Ve bir oh çektim. 20 yıkamalık bir kullanıma sahip. Aynı zamanda organik içeriği sayesinde suda kolayca çözülebilen bir ürün.

Organik temizlik grubunda yer alan bu güzel ürünü, Ayışığı Organik de bulabilirsiniz.

İyi alışverişler

8 yorum:

  1. son zamanlarda organik ürünler ne kadar çoğaldı :) özellikle temzilik ürünlerinden organik olanlar ilgimi çekiyor:) denenecekler listesine ekledim :)

    YanıtlaSil
  2. çamaşırlarda bir iki defa organik bir şeyler denedim ama temizlikten çok memnun kalmadım o yüzden normal deterjan kullanıyorum yine..

    YanıtlaSil
  3. çamaşır detarjanında organiği :) her şey o kadar kirli ve sahte ki, sağlıklı ve zararsız ürün gıda tüketim malzemesi bulacağız diye karmakarışık olduk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok zor ayırt ediliyor artık elimizden geldiğince dikkat etmekte fayda var :)

      Sil
  4. ben hiç güvenemiyorum bu tür ürünlere.. organik adı altında satılan hiç bir şeye aslında.. kandırmaca gibi geliyor.. bilemiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayisigi Organik de kullandığım hiçbir üründe zarar gormedim hem cilt bakımında hem temizlikte.. hepsi sertifikali zaten o yüzden guvenilebilecek bir yer..

      Sil

Post Top Ad