Post Top Ad

The Balm Shelter Renkli Nemlendirici Light/Medium İncelemesi

Herkese merhaba.. Bol güneşli, enerji dolu bir gün olsun.. Yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın.. Bugünkü bloğumun misafiri The Balm renkli nemlendirici grubundan light medium olanı. Ciltte ağırlık yapmayan, hafif bir ürün aslında bi çeşit bb krem işlevini görüyor. 


Bu ürünün tam 7 çeşit renk seçeneği var. Sırasıyla lighter than light, light, light medium, medium, medium dark, dark ve after dark. Benim ten rengime en uygunu da light medium oldu. Sıcak yaz günleri yaklaşırken fondoten gibi ağır ürünleri rafa kaldırırken bu tarz hafif ürünleri kullanmak gerekiyor. Ürün spf 18 içeriyor. Yani güneşe karşı koruyucu etkisi de var :)

Cildinize uyguladığınızda hemencecik ten renginizle uyum sağlayan hafif yağlı bir görünümü olan bu ürünü pudra ile sabitleyerek daha iyi görünmesini sağlayabilirsiniz. Makyaj altı bazı olarak tercih edilebilecek ürünlerden..


Üründen kapatıcılık konusunda fazla bir beklenti içerisinde olmayın çünkü kapatıcılık etkisinden ziyade cildinizi nemlendiriyor ve daha sağlıklı bir cilt görünümü veriyor. Zaten başında da dediğim gibi hafif bir ürün ve kullanımı rahat ve pratik. 64 ml'lik bana göre devasa bir ambalajda kullan kullan bitmez :) 

Sizler nasıl buldunuz, kullanan var mı?

Sevgiyle kalın

24 yorum:

  1. Çok hassas bir cildim var alerjik sonuçlar vermesinden korktuğum için bir türlü cesaret edemedigim bir ürün. Sizi memnun etmesine sevindim❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani ürün genel anlamda iyi ama her zaman tercih etmeyebiliyorum hafif olduğu için :)

      Sil
  2. Ben kullandım ama pek memnun kalmadım. Oksitlenme oluyor yani rengi koyulaşıyor. bir de yağlı cildime renkli nemlendiriciler hiç olmuyor maalesef :(

    Umarım siz iyi günlerde kullanırsınız ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de sıklıkla kullandığım bir ürün değil zaten ama nemlendirici niyetine arada tercih ediyorum teşekkürler :)

      Sil
  3. kullanmıştım da bir süre sonra Siri'nin dediği gibi turunculaşmaya koyulaşmaya başladı cildimde bırakmak zorunda kaldım .-((

    YanıtlaSil
  4. bende kullanıyorum bu aralar ozellikle elimden düşmüyor:)

    YanıtlaSil
  5. Daha önce çok severek kullanmıştım bu ürünü, gerçekten hafif ve güzel bir baz/ten ürünü bana göre de. SeVGİLER!

    YanıtlaSil
  6. The balmın ten ürünlerini pek beğenmiyorum ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten bir farı ya da aydınlatıcısı gibi değil..

      Sil
  7. Çok almak isteyip burdaki yorumlardan sonra soğudugum bir ürün oldu turunculasıyorsa hic almıyım :/

    YanıtlaSil
  8. kapatıcılığını merak ediyordum, öğrenmiş oldum, biraz daha kapatıcı özelliği olan ürünler bana göre, ama anlatman çok iyi oldu, teşekkürler bu güzel yazı için :)

    YanıtlaSil
  9. hafif ürün sevenler sevecektir ben gibi :D

    YanıtlaSil
  10. Karma ciltliyim ve çok seviyorum yaz kış arada föndetenlerimle miks ederek de kullanyorum çok büyük ve koyu kıvamlı. mutlaka denenmeli bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gramaji oldukça yüksek evet kolay kolay bitmez..

      Sil
  11. Cok uzun sure once kullanip sevdigim bir urundu. Cok buyuk bir urun oldugu icin bunalip yenisini almamistim. Tekrar almayi dusundum yaziyi okuyunca :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad