Post Top Ad

En Sevdiğim Golden Rose 3'lüsü

Güzel bir hafta başından herkese merhaba.. Bugün sizlere makyajlarımda sıkça kullandığım Golden Rose 3'lüsünden bahsedeceğim. Bu ürünler bana göre şu an için joker ürünler özellikle kontür paleti :) O zaman hemen detaylara ve ürünlere gelelim:


İlk olarak Golden Rose 3'lü kontür kitinin bu aralar makyajımda olmazsa olmazlarımdan olduğunu söylemeliyim. Kontür, bronz ve aydınlatma renklerinden oluşan bu palet benim için oldukça kullanışlı. Hafif tozlanma yapsa da altına süreceğiniz bir makyaj bazı ile sabitlenip daha kalıcı hale getirilebilir ki ben de öyle yapıyorum. 


Paletteki kontür rengi ile kontürümü yapıp elmacık kemiklerimi ve yüz hatlarımı belirginleştirdikten sonra en sağda yer alan aydınlatıcı pudra ile de kontürümü sabitleyip daha da belirgin görünmesini sağlıyorum. Daha sonra da hafifçe renkleri yumuşatıyorum ve doğal görünümlü makyajımı tamamlıyorum. Aynalı olması bu ürünün gözümdeki değerini bi kat daha artırıyor çünkü ayna her zaman için bir makyaj ürününde artıdır. Bu ürün hakkındaki detaylı yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Bir diğer ürün ise yine çok sevdiğim ve günlük makyajımda sıkça kullandığım: ıslak ve kuru kullanılabilen 3'lü far paleti. Buradaki palet 103 numaralı Mocha isimli paleti. Günlük makyajında kahve ve tonlarını tercih edenler için mükemmel bir palet. Yapısı yumuşacık, sürümü çok kolay ve de kadifemsi. Fiyatı 68.99 tl halen yüksek. Bu ürünle ilgili detaylı yazıma ise buradan ulaşabilirsiniz.

Gelelim yine bu aralar çokça kullandığım en sevdiğim Golden Rose üçlüsünden biri olan Eyeshadow Primer'ına. Primer bir makyajın kalıcılığı için olmazsa olmazlardan. Söz konusu göz makyajı ise bu konu daha da önemli tabi. Primer konusunda benim elim pek alışık olmasa da bu üründen sonra sıkça elim gider oldu çünkü azıcık bi miktar uygulayarak gün boyu makyajımı idare edebiliyorum. Çok hafif ve yumuşacık bir yapısı var zaten ve fiyatı da 23.90 tl.

İşte benim son dönem en sevdiğim Golden Rose 3'lüsü bunlar :) Sizlerin en sevdiğiniz Golden Rose ürünleriniz neler ve bu ürünler hakkındaki yorum ve düşüncelerinizi de bekliyorum.

Sevgiler

24 yorum:

  1. Kontür paletini mağazada denedim ve tonlarını çok başarılı buldum. Chunli Buse Smashbox Contour Kit'e muadil göstermişti; haklı. Aslında aklımda almak var bu kiti ama yılbaşından sonrayı bekliyorum :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım beğenmene sevindim çok başarılı bir palet çünkü en kısa sürede de almanı tavsiye ederim sevgiler :)

      Sil
  2. 3ü bir arada ne güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Benim golden rose ürünlerim şimdilik ojelerimden oluşuyor farklı markalar denemeyi seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım diğer ürünlerini de denersin eminim memnun kalacaksın :)

      Sil
  4. Yılbaşı alışverişimde bakarım artık, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak canım mutlaka eminim seveceksin :) teşekkür ederim..

      Sil
  5. Kontur paleti ile far aşk resmen ♥

    YanıtlaSil
  6. Hola guapa te acabo de conocer...Quieres que nos sigamos por GFC?..me encantaría. Te espero.
    Besos;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hi, thank you for visit. I coming your blog now :)

      Sil
  7. Üçüde birbirinden güzel. Bu sıra golden rosedan ben de çok şey aldım. Kaliteyi baya artırdılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim kalite konusunda cidden iyiye gidiyorlar ürünlerini çok beğenmeye başladım :)

      Sil
  8. kontür kiti benimde aklımda :)
    güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim tavsiye ederim mutlaka çok iyi bir ürün!

      Sil
  9. Great post. I following your blog on GFC 772. Kisses

    YanıtlaSil

Post Top Ad