Post Top Ad

I Heart Makeup / Go to Heaven Far Paleti İncelemesi

Yine güzel bir ambalaj yine güzel bir ürün. Şaka bir yana da "I Heart Makeup" ın ambalaj tasarımcılarını tebrik etmek istiyorum gerçekten etkileyici bir ürün sunumları var. Bu ürünü de ilk etapta ambalajına hayran kalarak seçtim ve renk tonları da joker renkler olunca kullanmaya başladım hemen :) 

Yuvarlak bir ambalaj ve mozaik şeklinde dizilmiş küçüklü büyüklü farlar.  Kimileri mat kimileri hafif ışıltılı tonlar. Krem, mürdüm ve kahve tonlarının ağırlık bastığı güzel bir palet! Palet çağrıştırdığı renklerle ve türkçesi "cennete git" isimli ambalajıyla da oldukça dikkat çekici..


Palette toplamda 19 renk var. Bu kadar renk bu palete nasıl sığmış dediğinizi duyar gibiyim valla sığmış işte ambalaj tasarımcılarının başka bir marifeti de bu olsa gerek :)! Ortada yer alan renk nötr bir renk yani hem aydınlatıcı gibi hem pudramsı kullanılabilir. Genelde göz kapaklarına uygulanan bir renk. 


Ben palette en çok kahve, mürdüm ve dumanlı siyah tonlarını sevdim. Hem ışıltılı renklerde hem de mat renklerde ipeksi bir yapı var. Sürümü yumuşacık ve dağılımı da bir o kadar kolay! Renk geçişleri ise oldukça başarılı!


Günlük makyajlarınızda falan sıkça elinizin gideceği bir palet olduğu için kullanışlı diyebilirim. Paletteki renkleri parmakla alıp uygulamak biraz zor mozaik yapısından dolayı bu yüzden fırça ile kullanmak gerekiyor. Tozutma pek yapmıyor. Kalıcılığı ise sizi gün boyu idare ediyor.

Paletin sitedeki fiyatı 8.99 . Paleti bulacabileceğiniz uygun fiyatlı yurt dışı sitesi ise Kosmetik4less.de. Sizler nasıl buldunuz?

Şimdiden mutlu haftasonları!

14 yorum:

  1. Çok kullanışlı bir palete benziyor güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. paletin tasarımını ve renklerini çok sevdim :) ben burdayım diye bağırıyor adeta :) <3

    YanıtlaSil
  3. Bu markanın ürünlerine bayılıyorum farklı bir renkteki paleti bende de var.Pignent ve renkler çok başarılı,fiyatlarda uygun.Birde Türkiye de olsa harika olcak.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın Türkiye de olsa çok iyi olacak pigmentleri de başarılı olunca beğenmemek elde değil!

      Sil
  4. Renklerine bayıldım.Güzel günlerde kullanmanız dileğimle.Sevgiler<3<3

    YanıtlaSil
  5. Nasıl güzel bir far paleti . Nerden bulursun böyle güzel ürünleri.

    YanıtlaSil
  6. Orada bir rose gold gördüm, yine aklım gitti :)) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler tatlım ben de bayıldım o renge :)

      Sil
  7. Markanın ürünlerinin görünümüne bayılıyorum bende.Güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende de çok seviyorum ambalajları harika :)!

      Sil

Post Top Ad