Post Top Ad

Yeni Ürünler Tanıyalım / Golden Rose

Günaydınn :) Bugün sizlere geçtiğimiz günlerde elime geçen Golden Rose paketinden çıkan ve hem bildiğiniz hem de yeni yeni piyasaya çıkan ürünlerinden konuşalım istedim. Marka son dönemlerde oldukça aktif ve yepyeni makyaj ürünleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. En son denediğim kontur paleti ve özellikle ıslak ve kuru olarak uygulanabilen mozaik farı inanılmaz hoşuma gitmişti. Hatta onlar hakkındaki incelemelerime üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz :)

Golden Rose Velvet Mattelere yepyeni renkler eklenmiş. Bu rujların yumuşacık sürümünü çok seviyorum. Ben içlerinde 37,38 ve 39 numarayı çok beğendim. İnstagramdaki sorularıma göre de en çok 38 ve 39 beğenilmiş anladığım kadarıyla :) Uygun fiyatları ve güzel performansları ile her genç kızın makyaj koleksiyonunda yer alacak rujlar bence.


Longstay kalem farlar ise bana göre efsane ürünlerinden. Çünkü ciddi anlamda performanslarını çok beğendim. Toplamda 8 renk çeşidine sahip. Bendekiler 13,14 ve 15 numarası :) Asansörlü ve kolay uygulanabilen, yumuşacık yapılı ve örtücülüğü kuvvetli olan bu farlar gerçekten efsane! Detaylı yazıları mutlaka gelecek ama şu an için fiyatları biraz yüksek gelebilir 30.75 tl.


Longstay fırçalı kaş şekillendirici kalemler ise özellikle fırçalı olması sebebi ile çok kullanışlı ürünler. Şahsen çantamda bulunduruyorum mutlaka. Hem kaşlarımı taramak hem de şekillendirmek için. Normalde var olan 5 rengine 2 yeni renk daha eklenmiş: 106 ve 107. Benim kaş rengime ise en uygun 106 oldu tabiki :) Detaylı yazıları gelecek.


Vee yine yapılarını çok beğendiğim mat kalem rujlar var. Hafif mat yapılı, yumuşacık yapısıyla kolay sürülen ve dudakları fazlaca kurutmayan ürünler. Toplamda 21 farklı renk çeşidi var. Bendekiler 22,23 ve 24 numarası. Sıkça kullanacağıma eminim bunları. Fiyatları 14.25 tl.


Bu ürünlerin dışında yine ilk kez deneyeceğim kaş şekillendirme kiti, göz makyajı için makyaj bazı ve Blending Sponge makyaj süngeri de incelemelerim arasında olacak. Sizlerin en merak ettiğiniz ürünler hangisi? Ya da en önce incelememi istediğiniz ürünler varsa aşağıya yazın ki ben de dikkate alayım :)

Sevgiler

36 yorum:

  1. kutu içinde olan ürün nedir acaba ? eyeshadow yazıyor yanlış okumadıysam ... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım o en son bahsettiğim ama ayrıntılı resimli yer veremediğim primer yani göz makyajı için makyaj bazı :) o da inceleyeceğim ürünler arasında..

      Sil
  2. Golden rose kendini aştı cidden ürünlerini bende çok severek kullanıyorum. Sende güle güle kullan canımcım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok iddialı ürünler çıkarıyor.. İncelemeni tavsiye ederim :)

      Sil
  3. Gözüm kaş şekillendiricilerde <3 güle güle kullan canım hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onlar çok dikkat çekiyor ben bile dayanamadım kullanmaya başladım hemen yakında incelemesini yazarım :)

      Sil
  4. Golden Rose epey atılım yaptı trendleri yakalamak için. özellikle kalem farlar dikkatimi çekti. güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet markanın son dönemler ciddi atılımlar yaptığı ortada.. Ürünler de bi o kadar güzel :)!

      Sil
  5. Yeni ürünler çıktıkta mutlu oluyorum :) Bakıcam yeni renklerine şu velvet matte rujların özellikle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inan ben de çok seviniyorum ve gün geçtikçe daha güzel ürünler çıkarıyor..

      Sil
  6. Yeni ürünlerine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. özellikle rujlarını çok severek kullanıyorum Golden Rose'un. Kaş kalemi hoşuma gitti, bir bakayım, güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler rujları cidden güzel özellikle kalem rujlara da bayıldım ben :) kaş kalemlerini deneyin mutlaka :)

      Sil
  8. Hala mürdüm kalem farın swatchını bekliyorum :)) Velvet Matte 38 numarayı yılbaşından sonra alacağım büyük ihtimalle; ama, diğer renkleri bana çok farklı ya da cazip gelmedi. Far bazının performansını ise pek merak ettim! Uygun fiyatlı ve yüksek performanslı baza hayır demem doğrusu. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm aklımdasın inan fırsatını bulur bulmaz paylaşacağım onun swatchını bu ara biraz koşturmacalı günler geçiriyorum :) far bazını ben de kullandıkça anlayacağım ona göre detaylı yazısını yazacağım teşekkür ederim :)

      Sil
  9. Amazing lipsticks, love Golden Rose brand:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. hepsi harika, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  11. Bu ara kaş kalemlerine iyice merak saldım.Bunlara da bakayım ilk fırsatta...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyleyim bu ara bu ürünler çok iyi geldi incele derim mutlaka :)!

      Sil
  12. canım benim hepsi biribinden güzel, güle güle keyifle kullan. ben de ince uçlu bir kaş kalemi arayışındayken bu yazını görmem çok iyi oldu, o ince kaş kalemlerinden alacağım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm mutlaka bak cidden çok sevdim ben bu kaş kalemlerini :) tam 7 renk çeşidi var eminim kaşına yakın bir renk bulacaksındır çok teşekkür ederim :)

      Sil
  13. kaş kalemleri ilgimi çekti ama çok güzel hepsi güzelgünlerdekullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  14. Golden Rose rujlarında şuan için en favorilerim mat kalem rujlar .Serisini tamamlamak istiyorum .Güzel günlerde kullan canım.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mat kalem rujları benim de favorilerim arasında teşekkür ederim :)

      Sil
  15. Güle güle kullan rujların renklerine bayıldım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad