Post Top Ad

Yepyeni Mat Koleksiyonu İle Flormar Trend Alarmı

Herkese merhaba.. Mevsimler değişikliğe uğrarken ve Sonbahar bizi karşılarken Flormar'ın tam da sonbahara yakışan yepyeni koleksiyonu sizleri bekliyor. Makyajda mat etki yaratmayı hedefleyen ve çekici, doğal ve iddialı makyajlara zemin hazırlayan yepyeni serisi oldukça dikkat çekici! Makyaj bloglarının da beğenisini fazlaca toplayan bu seri bence çok iyi olmuş!

flormar mat koleksiyonu

Bu seride beni en çok etkileyen mat rujları ve likit mat rujları oldu elbette :) Mat rujlardan 01 numaralı Warm Nude çok soft çok tatlı bir nude.. Geldiğinden beri elimden düşmedi diyebilirim :) Kırmızı olan ise özel günler ve geceler için oldukça iddialı.. Bu rujların en sevdiğim yanı yumuşacık sürümleri ve renklerini kolayca verebilmeleri..


Likit mat rujlardan yukarıdaki 05 Autumn Timber ise renk olarak favorim olmuş durumda :) 07 Claret Red'in ise ondan kalır yanı yok ama fazlaca iddialı bir renk yine :) Benim için yine özel günlere saklanmış bir renk olarak kalacak. Ama bu yıl kırmızının da çok moda olduğunu bildiğim için onu da sıklıkla görebilirsiniz ben de belki de :)


Genel olarak ise bu seriyi ben çok beğendim ve ürünleri kullanmaya başladım bile :) Etkilerini ve detaylıca bilgilerini ise kullandıkça yazacağım. Sizler nasıl buldunuz? Makyajınızda mat ruj ya da mat allıkları ne derece tercih ediyorsunuz? Öncelikle merak ettiğiniz ürün varsa belirtmenizi isterim.

Sevgiler

26 yorum:

  1. Amazing lipsticks:)
    kisses❤

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. I love lipsticks form! so unusual!
    KireiKana

    YanıtlaSil
  3. Stick formunda mat rujlar yumuşacık sürülmüyor bence (özellikle Warm Nude dudaklarımı resmen çekiştirdi) ama altına lip balm ile fena olmuyor. Likit mat rujlar ise gerçekten mükemmel olmuş! Dün dudağımda Claret Red vardı ve yemek vs yediğim halde 4-5 saat olduğu gibi yerinde durdu :) Güle güle kullanalım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım normalde öyle tabi ama bu rujları ben yumuşacık buldum yani stcik olanları eriyecek adeta :) onun dışında likit mat rujlar dediğin gibi çok başarılı olmuş ben de beğendim çok teşekkürler öpüyorum çok :)

      Sil
  4. Hepsi çok tatlıı güle güle kullan tatlımmm :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Allıklarının mükemmel olduğunu duydum kırmızı rujda tam benim tarzımmış:))güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım allıklarını henüz denemedim ama can atıyorum :)

      Sil
  7. yaaa bayıldım bu koleksiyona mat rujlarını hemen denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Yeni koleksiyonu çok merak ediyorum <3

    Ürünleri güle güle kullan canım benim ^^

    Öncelikli olarak, silk matte rujları ve o harika ojeleri deneyimleyip yazarsan çoook mutlu olurum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elbette inan ben de onlardan başladım denemeye silk matte rujlara dayanamadım zaten en kısa sürede yazacağım :)

      Sil
  9. Mat rujları denedim.Harikalar bence ;)

    YanıtlaSil
  10. Rujları sever miyim şüpheliyim ama ojelerde gözüm var <3 Ellerine sağlık canım ne güzel fotoğraflar çekmişsin. Çok beğendim

    YanıtlaSil
  11. Cnm öncelikle güzel günlerde kullan :) ben mat rujlardan 3 ve 15 numarasına şans verdim. Öncelikle renk sıkalasını beğendim güzel renkler var fakat yapıları bence fazla mat... Şöyle bir şey var 3 numara da bunu yaşamadım ama 15 numara kahve rengi olanı sürerken renk dalgalı duruyor üst üste geçmem gerekiyor...Likit mat rujlarının çok daha başarılı olduklarını duydum ama hala bulamıyorummm :)) allık serisinde ise 06 rengi kontur olarak almayı düşünüyorum cnm... Ama genel olarak ben bu seriyi başarılı buldum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Likit matlar da çok güzel cidden özellikle Autumn Timber tavsiye ederim, teşekkürler :)

      Sil

Post Top Ad