Post Top Ad

Essence My Must Haves Refil Farlar

Essence in gün geçtikçe yenilenen ürünlerini seviyorum. En azından kendini ve ürünlerini yenilemeyi bilen bir marka normalde pigmentlerini çok zayıf bulduğum far paletlerinden sonra bu yıl tanıştığım Essence My Must Haves Far Paleti ve dilediğiniz gibi içini yerleştirdiğiniz tekli refil farları bence eskisine göre çok daha başarılı! Tabi bu mükemmeller anlamına da gelmiyor. Ama pigmentleri diğer far paletlerine göre daha iyi ve bazılarının yapıları da yumuşacık ve sürümü çok güzel.

essence refil farlar

Bende 4 farklı refil farı vardı ve kendi paletimi oluşturdum. Sizde 20 farklı rengi bulunan bu refil farlardan dilediğinizi alıp kendi paletinizi oluşturabilirsiniz. Essence refil farlar sağlam kapaklı ve kartonla çevrilmiş ambalajları ile oldukça korunaklılar. Mat ve sedefli yapıları ile birbirinden ayrılıyorlar. Bir de böyle tozutan simli olanları da var tabi. Simliler malesef çok tozuttuğu ve kenara köşeye sim bulaştırdığı için pek kullanmadığım ve tercih etmediğim farlar.

Peki ben de hangi renkler var kısaca göz atalım.

08 Peach Party ışıltılı bir pudra diyebilirim. Bu dörtlü içerisinde en çok tercih ettiklerimden de biri. Çünkü bu rengi hem göz farı hem de aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Pudraya çalan nefis bir aydınlatıcı sayılabilir hafif tozutmasını göz ardı edersek.

05 Cotton Candy de malesef tozutması diğerlerine fazlaca olan aydınlatıcı renklerden. Kaş kemikleri ve göz pınarı için tercih edebileceğiniz bir renk. Şampanya rengine yakın bir ton.

12 Want a Mint hafif sedefli bir su yeşili. Tam bir yaz rengi. Ara ara kullandım ve pigmenti diğer renklere göre daha iyi ama yine de yetersiz. Hoş da bir renk aslında ama sık kullandığım renklere girmiyor. Bu tonları sevenler değerlendirebilir.

18 Black as a Berry ise en pigmentli ve yanar döner farlarından. Bu rengi ben çok çok beğendim hem sedefli hem de göz kapaklarında çok güzel duruyor ayrıca tam bir vurgu rengi!Yapısı, sürümü çok güzel.

essence my must haves refil farlar

Bu farların ben sadece fırça ile değil de parmak ile uygulanması kanaatindeyim. Çünkü parmakla uygulandığında hem renklerini daha iyi veriyorlar ve sabitleniyorlar hem de daha az tozutuyorlar zira fırça ile uygulandıklarında çok daha fazla tozutuyorlar.

Essence My Must Haves farların güzel özelliği ise kendi paletinizi özgürce, dilediğiniz gibi oluşturabilmeniz. En çok kullandığınız ve hep yanıbaşınızda olmasını istediğiniz renkleri sıralayabilir, elinizi attığınızda pat diye bulabilirsiniz. Bu arada benim bu farlardan en çok merak ettiğim sevgili arkadaşım Başak da gördüğüm ve çok beğendiğim 03 Miss Foxy Roxy :) Nasıl güzel bir kahve o Başakkkkk :) İstiyorum ondan :) 

Essence refil farları siz nasıl buldunuz? En sevdiğiniz renkleri hangisi?

Sevgiler

6 yorum:

Post Top Ad