Post Top Ad

Farmasi Matte Liquid Lipstick 06 Super Star

Herkese merhaba. Mevsimler ruh halini nasıl değiştiriyorsa makyajınızdaki renkleri de değiştirmesi normal. Kırmızının sevenleri çoktur bilirim ama Farmasinin mat likit rujlarından bugünki bahsedeceğim 06 Super Star tam bir kan kırmızısı. Yoğun bir kırmızı olmakla birlikte çekici bir renk de diyebilirim. Normalinde bu tonları çok sık tercih etmesemde bu kırmızıya bayıldımmm..

Farmasi Matte Liquid Lipstick, toplamda 6 renkten oluşan bir seri. İçerisinde nude tonlardan bunun gibi kan kırmızısına kadar farklı renkler var. 4 gr'lık ambalajlarda satılan bu rujlar bu ara Farmasi'nin en sevilen rujlarından diyebilirim. Etrafımda okuduğum yorumlar ve paylaşımlar neticesinde bunu söylüyorum tabi. 

farmasi matte liqud lipstick 06

Likit mat rujlar yaz kış favorim zaten. Çünkü hem dudakdaki duruşları hem de uzun süre kalıcılıklarını seviyorum tabi bir de çok kurutmuyorsa ondan iyisi yok. Farmasi likit mat rujlarla bu sene tanıştım ve 06 Super Star ise ikinci deneyimim oldu diyebilirim. 

06 Super Star, görselde de gördüğünüz gibi tam bir kırmızı ama böyle koyu kırmızılardan. Kadifemsi bir duruşu var ve böyle yaklaşan kış mevsimi kazaklarla falan çok güzel bir kombin yaratacak çok çok güzel bir ruj. Bu tarz kırmızıları ben kışın daha çok tercih ediyorum. Ayrıca çekici ve özgüveni gösteren bir renk.

farmasi likit mat ruj

Fırçası oldukça kullanışlı ve ürünü tek seferde uygulayabileceğiniz kadar miktarı alabiliyor. Sürümü de yumuşacık ve kolay. Sadece ruju uygularden dudaklarınızı birbirine değdirmeden kurutun ve ruju sürmeden önce daha iyi bir uygulama için altına bir dudak bazı ve dudak çizgilerine de bir dudak kalemi tercih edebilirsiniz. Böylece hem kolay uygulanan hem de güzel görünen bir dudak makyajı elde edersiniz.

farmasi makyaj ürünleri

Kurutma konusuna gelirsek her likit mat rujda olduğu gibi bunda da birazcık kurutma yapabiliyor, ama bu çok rahatsız edici bir kurutma değil. Kalıcılığını ben çok başarılı buldum açıkçası sadece yemek yediğim zamanlarda biraz dağıldığını görüyorum onda da yeniden tazeliyorum ama onun dışında olduğu gibi duruyor. 

Farmasi Matte Liquid Lipstick serisini sizler nasıl buldunuz? Favori renkleriniz var mı?

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler

12 yorum:

  1. Çok yakışmış. Bu arada blogunun yeni tasarımına bayıldım. Çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :) ruju da cok sevdim ben de cidden ara ara kırmızılanmam lazım :D

      Sil
  2. yapısı güzel bu serinin sevdim ben de..

    YanıtlaSil
  3. Ürünler güzel renkler süper paylaşımlarınızı zevkle takip edeceğim 😊

    YanıtlaSil
  4. bu tarz ürünleri arka arkaya her gün kullanmadığın sürece seninde dediğin gibi rahatsız edici bir kuruma yapmıyor. Denemek lazım deri ceketler çıkacak dışarıya malum kırmızıda şart :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad