Post Top Ad

Minnie Mouse Bebek Pike Takımı / Karakter Dükkanı

Hem çoçuk hem de bebek alışverişleriniz için uğramadan etmeyin diyeceğim sitelerden biri Karakter Dükkanı. Çoçukların sevdiği tüm karakterleri onların en sevdiği kıyafetleri ve aksesuarlarında yaşatan Karakter Dükkanı'nda birçok sevimle şeyle karşılaşabilirsiniz. Okul, oyuncak, parti, kostüm, giyim, çoçuk odası, nevresim, beslenme ve kozmetiğe binbir çeşit sevimli kahramanların ürünleri burada.

Sitede gezinirken geçenlerde çok güzel bebek pike takımlarına rastladık. Genelde her evde olması lazım aslında böyle şeylerin hem kendi bebeğiniz varsa onun için hem de yakınınızda bebeği olan sevdiklerinize hediye etmek için. Ben de böyle düşünüp hemen bu çok hoşuma giden Disney Minnie Mouse Bebek Pike Takımı nı aldım.

bebek pike takımı

Setin içerisinde 1 pike, 1 çarşaf ve 2 yastık kılıfı var. %100 pamuk ve lisanslı disney ürünü :) Beyaz ve pembe tonları takıma çok yakışmış ve ürünleri her zamanki gibi oldukça kaliteli.

Bu tarz nevresim takımı ya da pikelerde pastel tonlarına bayılıyorum çok şirin ve güzel görünüyorlar bu takım da çok şirin bir takım. Sevgili arkadaşım Canan'ın #cananilesummerparty etkinliğinde bizim seçimlerimize göre eksiksiz ve titiz bir şekilde geldi.

karakter dükkanı

Sizler de hem bebeğiniz hem de okulların açılmasına az bi zaman kalmışken çoçuklarınıza birbirinden güzel lisanslı ürünler ve çoçuklarınızın okul ihtiyaçları için siteye uğrayabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneği ve 70 tl üzeri ücretsiz kargo fırsatını da değerlendirmeyi unutmayın :)

Sevgiler

15 yorum:

  1. Ben bayılıyorum böyle ürünlere.Çilek Kız'lı yorganım vardır mesela hala yatağımın altında durur,ne yapayım atmaya kıyamıyorum öyle minnoşlar ki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ya hele şimdiki çocuklar çok şanslı ♡♡♡

      Sil
  2. Çift kişiliği olsa alırım yani çok tatlı 😍

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar cici 💕

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel gerçekten, nevresimin kalitesi de öyle...

    YanıtlaSil
  5. karakter dükkanı beni bile mutlu ediyor birçok şeyi alasım geliyor çocukların çıldırması normal :D

    YanıtlaSil

Post Top Ad