Post Top Ad

Yeni Trend: 2017 Fırfır Modası

Herkese merhaba. Bugün aslında 70'ler modasından günümüze fırlayan ve 2016 yazından itibaren uzun zaman moda sektörünü istila edeceğe benzeyen yeni trendden bahsedeceğim: fırfır trendi. Fırfır trendi hem sevimli hem de romantik parçaları giyim sektörüne taşıyor. Aynı zamanda feminen giyim ürünleri arasında da yer alıyor.

Sokak modasının parlayan yıldızı fırfırları aslında her kadın da tercih edemiyor malesef. Çünkü fırfır demek biraz daha katmanlı giyim, daha kalın bir görüntü demek. Dolayısıyla fırfır trendini tercih eden bayanlar vücut tipini iyi bilerek hareket etmelidir. Tabiki giyeceği ürüne göre de bu durum değişse de katmanlı görünüm her kadına yakışabilecek bişey değil.

Fırfır trendini önce yaz sezonunda sıkça gördük. Şimdi ise birbirinden farklı ve güzel kazak, bluz, gömlek ve elbiselerde ve daha aklınıza gelebilecek birçok modelde fırfır detayını görebilirsiniz. Kış sezonuna özellikle damgasını vuranlar elbette görmezden gelemeyeceğimiz fırfır kollu kazak modelleri. Bu kazakların kimileri sade olarak karşınıza çıkarken kimileri de sezon trendi incilerle süslenmiş hareketli parçalar olarak karşınıza çıkıyor.

Bugünkü kombinimdeki beyaz kolları fırfırlı sweater Rosegal sitesinden. Beyaz kazakları kış mevsimine yakıştırıyorum. Bu kazak da kollara kat kat verilen fırfır detayı ile hareket kazanmış hoş bir parça. Fırfır detaylı kazağımı ben daha sade parçalarla kombinlemeyi tercih ettim. Zaten kombininzde fırfır detaylı bir ürün varsa diğer parçalarınızı mutlaka sade kullanmaya çalışın. Mümkün olduğunca takı takmamaya çalışın ama takarsanız da onları da en sade haliyle tercih edin.

Kombindeki çiçekli çanta da Zaful sitesinden. Hem kibar hem de içine cüzdan, anahtarlar, parfüm falan sığıyorsa benim için tamamdır. Bazen böyle küçük çantalar inanın daha iyi oluyor. Çünkü genelde kendimizden çok çanta ağırlığını taşıdığımız için bu bi süre sonra bunaltıyor. Bu çanta da kilit sistemi de var. Rahatça kullanabilirsiniz.

Kombin detayları ve ürünlerin fiyat bilgisi için en alttaki linklere tıklayabilirsiniz :)

fırfır trendi

türk moda blogları

fırfır kollu kazak modelleri

fırfır detaylı bluz

çanta modelleri

Fırfırlı Kazak / Layeed Sleeve Flouncy Pullover Sweat: Rosegal
Botlar: Dresslily 
Püsküllü küpeler: Zaful
Çanta / Floral Bag: Zaful

30 yorum:

  1. Uzun zamandır blogda yoktum ve bir bakayım derken sizin sayfanız geri dönmek için baya ilham kaynağı oldu bana teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa çok tatlısın ne mutlu bana teşekkür ederim hoşgeldinn :)

      Sil
  2. cok guzel ifade etmissin canim aynen bende firfirli birsey giydigimde hep kendimi tavus kusu gibi hissediyorum 😂 ama gecenlerde kol detayi firfirli bir kazak aldim, eski sacma modeller gibi durmuyor. sevmeye basladim 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın ya en orijinal yorumlar senden geliyor ilk başta alışması zor gibi olsa da fırfırlar da yakışan vücut tipine bi başka güzel oluyor :) beğenmene de sevindim sen de güle güle giy :)

      Sil
    2. canim benim ❤ tesekkur ederimm🌸

      Sil
  3. Ayy bende çok severim böyle seyleri:) güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Fırfırlı giysilerde hala kendime yakışan bir model bulamadım ne yazık ki.Çantaya ve botlara bayıldım ama ♥

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir kombin olmuş sizde yakışmış güzel bu günlerde giyin sevgiler....

    YanıtlaSil
  6. Senin gibi zayıf ve uzun hatlı olanlara daha çok yakışıyor bu fırfırlar Ümran :) fakat göre göre canım çekmeye başladı; sanırım en sonunda ben de alacağım bir tane :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım eminim sana da yakışır çok :) güzel düşüncelerin için de çok teşekkür ederim çok öpüyorum :)

      Sil
  7. fırfıra nedense benimde bir önyargım var ama kol detaylı gömlek veya bluzlara bir göz atabilirim
    iyi günlerde kullan....

    YanıtlaSil
  8. geçen seneden beri bir sürü fırfırlı şey almışımdır herhalde ama kıştan çok yaza yakıştırıyorum ben bu fırfır detayını :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz daha da hareketli oluyor bu parçalarla cidden ♡♡♡

      Sil
  9. Bende kolları ispanyol olan fırfırları çok seviyorum. Kışın için çok güzel bir seçim olmuş güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o modeller de çok güzel teşekkür ederim :)

      Sil
  10. Fır fır severim sana da çok yakışmış :*

    YanıtlaSil
  11. bende özellikle kollarda seviyorum

    YanıtlaSil
  12. Ben firfirla çok rahat edemiyorum ama sana çok yakismis 😊

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel görünüyorsun....

    YanıtlaSil

Post Top Ad