Post Top Ad

4-2-4 Tekniği ve Loreal Değerli Çiçekler Temizleme Kremi

Makyaj ya da cilt temizliğinde aslında makyaj temizleme mendilleri olsun, jeller olsun ya da tonik ne derseniz deyin o kadar alışmışız ki (aslında kolaya kaçma olan temizleme yöntemleri) Loreal in yeni atağı ve Değerli Çiçekler ailesinin yeni üyesi, cildi krem dokunuşuyla temizleme imkanı veren Loreal Paris Değerli Çiçekler Temizleme Kremi bence çok daha rahatlatıcı ve çok daha güzel. Bi kere içeriğinde hepimizin uzun yıllardır bildiğimiz ve cilde çok iyi gelen gül ve yasemin özleri var. Bir dee daha kapağı açmadan yayılan o mis kokusu yok mu!!!

değerli çiçekler temizleme kremi

Aslında konuya şurdan girsek daha mı iyi olur. Şöyle ki Uzak Doğu tekniği ya da Asyalı kadınların güzellik sırlarına bi yolculuk yapacak olursak, Asyalılar cilt bakımına o kadar düşkün ki bizim o erine erine yaptığımız bi kaç dakikalık cilt temizliğini onlar yağıyla, kremiyle her gün üşenmeden dakikalarca yapıyorlar ve güzelliklerini de bi bakıma buna borçlular. 

4/2/4 tekniği; son günlerde çok popüler oldu mesela biliyorsunuz, Türk güzellik uzmanları da bu ara fazlasıyla bu konuyla ilgilenir durumda. 4-2-4 tekniği kısaca bahsedersek Uzak Doğulu'ların 10 dakikalık rutin cilt temizleme tekniği.

İlk 4 dakika cilt bakım yağı ile cildi iyice yumuşatıp, 2 dakika bir krem ya da jelle cilde masaj yapıp ardından da 4 dakika da cildi ılık su ile durulama diyoruz biz bu yönteme. 4-2-4 tekniğinin bence en faydalı yanı cildi arındırarak temizlemek. Bir de bu yöntemi uygularken sabırlı olmanız gerekiyor öyle üşenmeden falan gerçekten cildinizi düşünürek yapmanız gerekiyor. Yani baştan istekli olmanız şart :)!! Ben başladım bakalım bu tekniği uygulamaya (haftada bir kaç gün) devam edebildiğim kadar da durmak yok :D

Gelelim Loreal Değerli Çiçekler Temizleme Kremi ne. Ben geçtiğimiz Gratis indiriminde yarı yarıya aldım bu kremi. Milletin talan ettiği mağazada o gün almayı planladığım ürünlerden birkaçıydı şansıma hemen buldum kremi. 200 ml'lik kavanoz ambalajdaki bu krem özellikle kuru ve hassas ciltler için üretilmiş. Temizleme kremi olması ve bahsettiğim teknik sebebi ile ürünü denemeye karar verdim.

değerli çiçekler temizleme kremi blog

Krem cildi, ciltteki yağ ve kiri yumuşatıyor. Kremi cilde parmaklarınızla masaj yaparak uyguluyorsunuz ve ardından ılık su ile duruluyorsunuz. Cildinizin rahatlayıp hafiflediğini ve arındığını çok net hissediyorsunuz. Krem makyajı da temizliyormuş aslında bunu derken şunu kast ettiğini zannediyorum. Makyajı yumuşatınca temizlemek daha kolay oluyor. Ben makyajın tamamını kremle temizlemeyi denemedim çünkü ufak bi temizlik yaptıktan sonra kremi denedim. O yüzden o konuda net bişey diyemem :)

Loreal Değerli Çiçekler ailesinde temizleme mendili, jel, tonik ve temizleme sütü de bulunuyor. Dilerseniz bu seriyi set olarak kullanabilir dilerseniz de ben gibi sadece istediğiniz ürünü alıp deneyebilirsiniz. Ben Loreal Paris Değerli Çiçekler Temizleme Kremi nin rahatlatıcılığını ve cilde yaptığı o mis kokulu masaj etkisini çok sevdim. O yüzden denemek isteyenlere de mutlaka öneririm.

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

17 yorum:

  1. Temizleme kremleriyle aram pek iyi olmasa da bu ürünü merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye edebileceğim hoş kokulu bir krem ♡♡♡

      Sil
  2. Uzun zamandır 4-2-4 yapıyormuşum meğer :D

    YanıtlaSil
  3. Thank you so much dear welcome :)!

    YanıtlaSil
  4. Bu seriyi merak ediyorum bakacagim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederim nadir çıkan güzel serilerden :)

      Sil
  5. toniğini almıştım bu serinin henüz deneyemedim bile bunu da alıp beraber denesem daha iyi olacak aslında .-))

    YanıtlaSil
  6. ben 3 aşamalı temizlik yapanlardanım uzun süredir. Güneş kremlerinin yağlı temizleyiciler olmadan çıkmadığını , arınmadığını okumuştum ama öyle 4 2 4 şeklinde yapamıyorum ne yazık ki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel bi yerinden başlamışsın en azından :)

      Sil
  7. This skincare brand attracts me for a while) I think I need to try it!

    YanıtlaSil
  8. Canim cok guzel bir yazi olmus, benim de merak ettigim bir urun bu ama karma ciltler icin olani yok mu acaba sadece kuru ciltler icin mi var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bildiğim kadarı ile sadece kuru ve hassas ciltler için var :/ ama yine de araştırmak lazım..

      Sil

Post Top Ad