Post Top Ad

Essence Camouflage Full Coverage Concealer İnceleme

Günaydın herkese. Evet bugün bu aralar yine benim bestlerim arasına giren kullanmaktan hiç bıkmadığım ve hem uygun fiyatlı hem de bu fiyata nazaran performansını çok çok sevdiğim bir kapatıcıdan bahsedeceğim size :) Aslında benim favori kapatıcım bir kaç yıldır tereddütsüz Estee Lauder Double Wear kapatıcıydı, blogda da bahsettim çok yazısına da üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ama gelin görünki geçen yıl tanıştığım Essence Camouflage Full Coverage Concealer onu biraz tahtından etmiş olabilir :) Peki neden ben bu kapatıcıyı bu kadar sevdim anlatayım.


Şöyle ki Estee Lauder Double Wear kapatıcının kapatıcılığını her ne kadar sevsem de yoğun bitişli olması malesef benim biraz koyu renk olan göz altlarımı sanki daha da koyu yapıyordu ya da ben öyle hissediyordum. Ve bundan biraz rahatsız olmuştum açıkçası. Ama daha iyisiyle tanışmadığım için de kullanmaya devam ediyordum. Sonra geçtiğimiz yıl sevdiğim bir blogger arkadaşımın eventinde bu kapatıcı ile tanıştım. 

essence kapatıcı

Essence Camouflage kapatıcı; aslında benim bir kapatıcıda beklediğim tüm özellikleri taşıyor. Ne çok koyu kıvamlı ne de az tam ortası. Hem kapatıcılığı güzel hem de doğal bitişli. Fırça yapısı oldukça kullanışlı ve minik. Essence Cosmetics bu kapatıcısı ile gönlümde taht kurmuş durumda diyebilirim. Üstelik high end markalar gibi cebinizi yakan bir fiyatta asla değil bu yüzden rahatlıkla her bütçenin alıp kullanabileceği bir concelaer.

essence camouflage full coverage concealer kullananlar


kapatıcı tavsiyesi blog

Şu an bitmek üzere olan Essence Camouflage Full Coverage Concealer kapatıcımı bulur bulmaz yedeklemeyi düşünürken sizlerin de aklınızda olmasını istediğim için detaylıca yazısını paylaştım. Sizlerin de böyle çok sevdiğiniz hem uygun fiyatlı hem de güzel performanslı ürünler varsa benimle paylaşırsanız sevinirm.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

20 yorum:

  1. tam da yeni bir kapatıcı arayışındayken çok iyi geldi hemen deneyeceğim...

    YanıtlaSil
  2. Wow, Estee Lauder'in pabucunu dama attıysa...

    YanıtlaSil
  3. Nice review!
    I love Essence ^_^

    YanıtlaSil
  4. Deneyemedim ama maybelline biter bitmez bunu açacağım

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle alacağım canım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek böyle güzel yorumlar duymak en güzeli canım :)

      Sil
  6. merak ettiğim ama çok ihtiyaç olmadığından almadığım bir kapatıcıydı, eline sağlık canım kapatıcı alacağım zaman aklımda olacak =)

    YanıtlaSil
  7. Fiyatına göre yapısı güzel bir kapatıcı :)

    YanıtlaSil
  8. Essence ürünlerini ben de severek kullaniyorum 😊

    YanıtlaSil
  9. Çok beğendim 💕

    YanıtlaSil
  10. Kapatıcı kullanmıyorum ama not aldım, bir tane bulunsam iyi olacak, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad