Post Top Ad

Farmasi Siparişlerim / Aralık

Herkese merhaba. Farmasi'den uzun zamandır sipariş vermiyordum ama baktım ki alacak listesi birikti hemen ben de sipariş vermeye karar verdim ve aklımda olan ilk üç ürünü makyaj koleksiyonuma ekledim. Farmasi Aralık ayı siparişimde neler var peki size bi ön yazı olarak hazırlamak istedim. Tabi siz bu yazıyı okurken ben de çoktan ürünleri denemeye başlamış olacağım ve detaylı inceleme yazılarını da çok yakında sizlerle paylaşmış olacağım :)

farmasi makyaj ürünleri

farmasi siparişlerim

Farmasi Terracota Powder; uzun zamandır aklımdaydı. Benim gibi yaz kış ışıltıdan vazgeçemiyor ve makyajda sağlıklı bir görünümü seviyorsanız bu ışıltılı terracota pudralar tam size göre. Birkaç renk seçeneği de var. Ben tercihimi 08 numaradan yana kullandım. Ağırlıklı bronz tonda bir pudra. Hem yüzünüzü şekillendirmek için hem de allık olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

farmasi terracota pudra 08

Farmasi Velvet Mat Ruj 106; bir de bu velvet mat rujlar var ki sürümünü ve çok kurutmayan formülünü seviyorum. Elimde birkaç rengi varken aklımda olan 106 numarayı da siparişime ekledim. Aslında bu renk ciltte ve dudakta çok farklı duruyor şimdiden söyleyim :D Elimdeki swatchta ve dudakta farklı görürseniz şaşırmayın :) Ama dudaktaki rengini de sevmedim değil yakında paylaşacağım.

farmasi velvet mat ruj 106

Son olarak da tamamen denemek için aldığım Farmasi Starlook Mascara, volume mascara olması sebebi ile dikkatimi çekti. Tombik ve kalın bir fırça yapısı var. Daha önce farklı bir maskarasını denemiş ama pek sevememiştim. Bu sefer farklılık yapıp yine bu ürünü kadrajıma almaya karar verdim. Bakalım iyi anlaşabilecek miyiz :)

farmasi starlook maskara

İşte son zamanlar verdiğim Farmasi siparişimin özeti. Ürünleri kullandıktan sonra detaylı bilgilerini sizlerle paylaşacağım. Sizler de Farmasi siparişleriniz için Nurcan Hanım'la iletişime geçebilirsiniz. Kendisi çok ilgili ve ürünüzü çok kısa sürede elinize ulaştırıyor. 

Sizlerin bu ürünler arasında denedikleriniz var mı? Yorumlarınızı beklerim.

Sevgiler

6 yorum:

Post Top Ad