Post Top Ad

Flormar Satin Touch Stick Eyeshadow / E05 Copper Chalice

Göz makyajımızda sıkça kullandığımız renkleri bazen sadece stick kalemlerle çok pratik şekilde uygulayabiliyoruz. Stick göz kalemleri hem pratik hem kullanımı kolay hem de acele dışarı çıkacağımızda hemen imdadımıza yetişen ürünler. 

Flormar City Of Stars Koleksiyonu ile 6 farklı renkte stick göz kalemi çıkardı. Bendeki renk ise en çok kullandığım tonlardan biri E05 Copper Chalice. Tatlı simli bir kahve. İster göz kapağına uygula istersen de göz altına. 

flormar stick eyeshadow

flormar stick göz kalemi

Yumuşacık bir ucu var. Rengini kolayca ve çabucak veriyor. Işıltılı hoş bir efekt de veriyor. Ben günlük makyajımda stick göz kalemleri pek kullanmıyorum. Elim hep far paletlerime gidiyor. Onlara daha bi çok alışmışım çünkü ve alıştığım birşeyin dışına çıkmak istesem de çok fazla sürmüyor bu durum.

Bu kalemi performans olarak çok beğenip zaman zaman kullanıyorum. Bunun gibi birkaç stick göz kalemi daha var daima elimin altında. Hatta diğerini de çok yakında kaleme alacağım. 

flormar satin touch stick eyeshadow

Sizler nasıl buldunuz?

12 yorum:

  1. renk çok tatlı güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  2. Kullanışlı bir kalemmiş, denemem lazım çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten kullanışlı tavsiye ederim :)♡♡

      Sil
  3. Bende stick goz kalemini kullanabilecegimi sanmiyorum ya. Cok zor gozukuyor uygulamasi 😭 ama denemeden bilemeyiz. Rengide pek guzel be 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım göz kapağına uygulaması zor aslında istediğin gibi dağıtma imkanın pek olmadığı için 😕😕 ama göz altına falan çok güzel oluyor 😄

      Sil
  4. bendeki de bu renk çok güzel sabitleniyor :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok sevindim rengine hayranım zaten :)♡♡

      Sil

Post Top Ad