Post Top Ad

İçi Peluş Erkek Mont

Evet hep bana hep bana olmuyor tabi alışverişlerde biraz sevdiklerimizi de düşünmek lazım. Canım erkek kardeşime bu yıl bir yeniyıl sürprizi yapmak istedim ve ona çok istediği içi peluş montlardan seçtim. Kendisi giyim konusunda zaten oldukça zevkli ve spor tarzı seviyor. Ben de Dresslily'de gezerken erkek montlarda çok fazla çeşit gördüm ve başladım aramaya.

Bu içi peluş detaylı kapüşonlu montu görünce de işte bu dedim. Hem spor hem rahat hem de devamlı kullanılabilecek bir parça. İçindeki o yumuşacık tüyleri zaten aşırı beğendik ikimiz de :) Kardeşim beğenince zaten benim için olay bitmişti ve hemen siparişimizi verdik. Siparişimiz iki haftayı çok geçmeden elimize ulaştı ve kalite olarak da renk olarak da aynı beklediğimiz gibi geldi. Çok sevindik.

Sizler de sevdiklerinize yeniyıl hediyeleri bakıyorsanız ve bu tarz erkek mont falan arıyorsanız siteye mutlaka uğrayın. Model konusunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca kargo ücretsiz yurtdışı sitelerinden biri Dresslily. Yeniyıl indirimleri de varken değerlendirilmeli derim :) Ürünün fiyat ve detay bilgisine en alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

içi peluş erkek mont

peluş erkek mont

Peluş Mont: Dresslily

4 yorum:

Post Top Ad