Post Top Ad

The Balm How 'Bout Them Apples Krem Allık ve Ruj Paleti

The Balm'ın tatlış ambalajlı ürünlerinden biriyle daha karşınızdayım: The Balm How 'Bout Them Apples Cheek&Lip Cream Palette. Yanak ve dudak paleti diye geçen bu palet aslında hem ruj hem de krem allık paleti. Ürünler kremsi formda ve 5 mat bir de parlak renk olmak üzere 6 renkten oluşuyor. Ambalaj yine şirinlikten ölüyor ve paletin içerisinde her zamanki sizi karşılayan büyük bir ayna da var :)

the balm krem allık ve ruj paleti

The Balm How 'Bout Them Apples krem allık ve ruj paletini sanırım çoğunluk allık olarak kullanıyor ama bana nedense renkler ruj olarak daha ideal geldi. Evet krem allıkları seviyorum çok sık kullanmasam da arada tercih ediyorum ama bu palette özellikle iki renk var ki ruj olarak şahane bir duruşları var: Caramel ve Pie

Tabiki bu rujlar kremsi formda olduğu için renkleri öyle aşırı vermiyor. En koyu uygulamanız bile dudakta daha doğalsı ve natural renk bırakıyor. Aşırı bir renk yoğunluğu beklemeyin. Ama bu mevsimlerde dudakları hem yumuşatıp hem de doğal efekt veren bir ruj arıyorsanız kesinlikle bu paleti deneyebilirsiniz.

the balm makyaj ürünleri

Cider tatlı bir toz pembe. İsteyen allık isteyen de ruj olarak tercih edebilir. Cobbler kırmızı sevenlerin kullanabileceği bir renk olsa da ben kırmızı tonlardaki rujları daha çok mat ya da likit mat rujlarda seviyorum. O yüzden çok fazla kullanmıyorum bu rengi. 

Gelelim palette krem allık olarak kullanabileceğiniz ve seveceğiniz en ideal renklere. Tabiki bu renkler Crisp çok tatlı bir şeftali ve Candy şeker pembe diyebiliriz. Allıkta ben gibi şeftali tonları çok seviyorsanız Crisp rengini severek kullanabilirsiniz. Crisp aynı zamanda ışıltılı bir şeftali onu da söylemeden geçmeyeyim :)

Candy ise beyaz tenlilerin kullanabileceği bir renk aslında. Ben gibi kumral ve esmer tenlilere çok yakışan bir renk asla değil. Ama tatlı uçuk bir pembe. 

The Balm makyaj ürünleri Gratis'lerde satılıyor biliyorsunuz ve haliyle biraz cüzdan yaktığı için tavsiyem indirimlerde kaçırmamanız. Bu tarz paletler çok işlevli olduğu için elinizin altında olsa hiç de fena olmaz. Ayrıca seyahatlerde de çok işinizi görüyor :) Ben genelde çok beğendiğim bir ürünü varsa indirimi bekliyorum ve öyle alıyorum tabi bazen dayanamayıp indirimsiz aldığım da oluyor da :D yine de indirimleri takip etmek lazım :)

Sevgiler...

18 yorum:

  1. Ben krem allıklardan çok hoşlanmıyorum. Sürmeyi beceremiyorum, her yerime bulaştırıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz sürmedi zor gelebiliyor ama pres allıklara göre bazen daha doğal da durabiliyor :) ben de çok sık kullanmasamda bulunduruyorum mutlaka ♡

      Sil
  2. Benimde severek kullandığım bir ürün gerçekten :)
    Bu arada yeni yıl çekilişime beklerim. Bayılacaksınız bence blogunuzu inceledimde :)
    İnstagram: pelinkudret

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler kolay gelsin sana da bol katılım olur umarım bakacağım :)

      Sil
  3. Krem allıklar en çok yazın güzel oluyor, terlemeye karşı kalıcılığı yüksek. Renkleri çok hoşmuş güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Bu palet çok şirin ama almaya hiç elim gitmedi; zira krem allık ve panda ruj olayına aşırı üşeniyorum :)) Güle güle kullan Ümran'cım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet her zaman kullanmaya üşeniyor insan canım haklısın ara ara kullanıyorum ben de teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Çok tatlı bir palet ben de elimdekiler tükenince koleksiyonum için alicim :) sen de güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm güzel olur şimdiden güle güle kullan sende teşekkür ederim :)

      Sil
  6. çok çok sevimli ama krem allık bende hiç kalmıyor gibi bir şey almadım o yüzden..

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel gerçekten .Bu paletten bende yok ama indirimde almak aklımda :)

    YanıtlaSil
  8. krem allik taraftari pek degilim ama ruj olarak mukemmel otesi bir palet oldugunu dusunuyorum! paylasimini ilk gordugumde dedim ki Ümran in rengi kesinlikle Pie😊 benimde caramel olurdu sanirim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aha ha beni çok iyi tanımıssın teşekkürler canım:D karamel de mükemmel bir renk bu arada ♡♡♡

      Sil

Post Top Ad