Post Top Ad

Notebook Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Notebook alırken tek dikkat edilmesi gereken fiyatı ve markası değildir. Fiyat ve marka bilgileri haricinde önemsenmesi gereken daha onlarca teknik özellik söz konusudur. Örneğim kullanım tipinin ev, ofis veya gaming için mi olduğu dikkate alınmalıdır. Ekran boyutu, RAM kapasitesi, ekran kartı chip seti ve işletim sistemi de önemli detaylar arasında yer alır.
Ülkemizde kullanılan ve en çok tercih edilen notebook markaları; Asus, Apple, Lenova, HP, Dell ve Casper’dır. MSI marka notebookların da son zamanlarda ülkemizde sıkça tercih edildiğini söylemek gerek. Bu markalarının tamamı ev, ofis ve gaming sektörlerine yönelik olarak cihazlar üretmektedir. Kullanacağınız yer ve amacı belirleyerek, doğru notebook seçimi yapabilmenizi kolaylaştırmış olursunuz.


Notebook kullanıcıları için cihazların ekran boyutu da ayrı bir öneme sahiptir. İncehesap mağazasının online reyonlarında gezinirken tüm bu teknik özelliklerin farkına kolayca varabilirsiniz. Örneğin sadece 17 inç ve üzeri ekran boyutu özelliklere sahip olan cihazları görüntülemek isteyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken notebook seçeneklerinin tamamının sunulduğu bu linki takip etmek olacaktır. Ekran boyutu, ekran çözünürlüğü, işletim sistemi ve diğer tüm teknik bilgileri inceleyerek, tam da ihtiyacınız olan doğru ürünü satın almak bu sayfalardayken inanılmaz kolay olacaktır. İncehesap markasının sadece online mağaza müşterilerine özel olarak sunduğu akıl almaz kampanya ve fırsatlardan da yararlanarak en keyifli alışveriş fırsatını yakalamış olursunuz.

2 yorum:

  1. yakın zamanda oğluma MSI aldık şu an çok mutlu hayatından :-)))

    YanıtlaSil

Post Top Ad