Post Top Ad

Simli Botlar ve Siyah Deri Eldiven

Selam herkeseeee :) Allahım nasıl bir kış moduna girdim anlatamam. Buralarda bir kaç gündür bitmeyen bir kar var. Bembeyaz pamuk gibi oldu heryer. Ve inanılmaz mod düşüklüğü var bende çalışma konusunda. Bloğa girmek istemeyişler falan ama noluyorsun Ümran kendine gel :D Burası benim en huzur bulduğum ortam. Blog dünyası benim ailem oldu neticede.

Neysem lafı fazla uzatmadan sizleree geçtiğimiz aylarda Rosegal'den aldığım ama ilk etapta giymeye kıyamayıp fırsatını bulur bulmaz kendimi dışarılara attığım simli siyah botlar dan bahsedeceğim. Bu simli botların aslında ilk önce grisini görüp çok beğenmiştim. Sonra bi baktım siyahı da çok fenaa. Çok güzel. 

Dayanamadım ikisinden de sipariş verdim. Gri ile henüz cebelleşiyoruz çünkü stoklarda bitti bi ara falan ama neyseki sağolsunlar beni hiç madur etmediler. Stokta yenilenir yenilenmez gönderdiler. O da yolda bekliyorum anlayacağınız :D

Işıltılı botlar, bacaklarınıza sabitlenen oldukça hoş parçalar. Çorap bot gibi ama kesinlikle çorap bot değil. Hakkında ekleyeceğim son bilgi belki sizin de dikkatinizi çekmiş olan topuk detayları. Topukları içi boş geometrik detaylı ve rose renginde. Oldukça rahat ayrıca.

Bir de siyah deri eldivenler var ki bu ara devamli kullanıyorum. Deri eldivenlerim ayrıca akıllı eldivenler çünkü telefon dokunmatiğine uyumlu yani telefonunuzu da rahatlıkla kullanılabiliyorsunuz bu eldivenlerle. Test edildi onaylandı :D

Bu arada nefis manzaralı ve tarih kokulu çekimlerimiz Konya Sillemizden. Umarim kombin detaylarını beğenirsiniz :) Şimdiden mutlu bir haftasonu diliyorum!!!

simli bot modelleri

türk moda blogları

simli topuklu bot

çorap botlar

simli çorap botlar

deri eldiven bayan

Simli Botlar: Rosegal
Peluş Kürk: Jollychic
Deri Eldiven: Rosegal

16 yorum:

  1. ikisi de çok güzel, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Eldivenler harika, çorap bot konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum. Ama bu düzgün duruyor, çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım teşekkürler botlar cidden harika eminim sen de seversin :)!

      Sil
  3. Botlar ve eldivenler harika. Cok yakismis!

    Sevgiler, Berna / paapatya'blog

    YanıtlaSil
  4. Yaa botlara bayıldım, çok şık! Benim numaramda hiç düzgün model bulunmuyor bu sitelerde! Bir de, şu kar olayına çok özendim! Azıcık Ankara'ya da gönderebilir misin? :)) sevgiler!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm botlar inan favorim hep giyesim var :)! kardan da valla bolca yollayım sana gerçi iki gündür inanılmaz eridi ama yine yağar kesin :D

      Sil
  5. botlara karşı ben de biraz ön yargılıyım ama cidden güzel durmuş sen de canım :) peki bunlar hediye mi yoksa kendi paranla mı satın alıyorsun ya da avantajlı indirim mi oluyor TL cinsinden fiyatlarını da yazarsan çok iyi olur canım :) kendine iyi bak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım teşekkür ederim aslında bunlar tam bir çorap bot gibi değil ama kısmi diyelim o yüzden eminim sen de seversin normal bot çünkü sadece bacak kısmı bacağa yapışan cinsten sadece :) fiyat ve detay bilgilerini her yazının sonunda linklere bırakıyorum zaten en sondaki linklere tıklaman yeterli :) öpüldün çok!

      Sil
  6. simli botlar harika :-))

    YanıtlaSil
  7. Bu günlerde bende eldivenlere taktım çok değişikmiş seninkiside

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım çok kullanışlı iyi bir parça kaptim :)!

      Sil

Post Top Ad