Post Top Ad

Siyah Kürk Mont ve Zincirli Botlar / Jollychic

Öncelikle günaydın herkese.. Bu aralar soğuklar iyiden iyiye kendini göstermişken sıcak tutan ne varsa onlara sıkıca sarılıyorum. Ama bunların içinde çok sevdiğim bir kürk montum var ki onun yeri apayrı! Jollychic sitesinden daha önce bahsetmiştim sizlere. Geçen yaz ilk kez alışveriş fırsatım olmuştu ve kombin ayrıntılarını da sizlerle bizzat paylaşmıştım. Ürünlerinin ne kadar kaliteli ve şık olduğunu da devamlı dile getirmiştim. Bu konudaki kanaatim hiçbir zaman değişmedi tabiki ve bu sefer siteden kış odaklı bir alışveriş yapma fırsatı buldum. Ama tabi bu alışverişime şık tokalı stiletto ve pastel tonlardan oluşan porselen çay setini de eklemeyi ihmal etmedim :) Çünküü bayıldımm!!! Onlardan da ayrı yazılarda bahsedeceğim.

Sitede gerçekten inanılmaz güzel ürünler var. İnanılmaz bir ürün portföyü var. Sadece giyim ve kıyafette değil ev aksesuarları, makyaj aksesuarlarına bi bakın eminim bana hak vereceksiniz. Hatta buraya linkini de bırakıyorum. Ben işin içinden çıkamadım keşke hepsini alabilsem ama o da mümkün değil :D Artık imkanım oldukça beğendiklerimi sırası ile almaya çalışacağım. 

Bugünkü kombine gelecek olursak siyah kürk mont soğuk kış günleri için kombinlenebilecek en şık parçalardan biri diyebilirim. Önden düğmeleri ile hafif hareketlilik verilse de kürk mont oldukça sade ama bir o kadar da şık bir mont. Kombinin en ağır parçası tabi :) İçinde gizlenmiş çıtçıtları var. Sizler de bu tarz şık kürk montları seviyorsanız bu tarz yapay kürklere bakabilirsiniz. Ben çok sevdim kendisini :) 

Kombindeki çizgili zincirli botlar da Jollychic sitesinden. Botlar kesinlikle tam benlik. İnce kibar topukları, zarif yapısı, arkasındaki zincir detayı, herşeyiyle çok güzel! Ve bi kere bu kadar şık olmasına rağmen yüksek topuklu değil daha ne olsun :)!! Şık olmak için kocaman topuklu stilettolar giymenize hiç gerek yok inanın. Adamlar yapmış bi kere!! 

Son olarak kombindeki uzun saçaklı küpeler de Zaful dan. Bu tarz küpeleri sade kombinlerde kullanmayı seviyorum. Bugünün kombin detayları da böyle :) Umarım beğenirsiniz. Bu arada ürünlerin fiyat ve detay bilgisini incelemek isterseniz linklerini aşağıya ekliyorum. 

siyah kürk mont

kış kombinleri 2018

çizgili botlar



şık bot modelleri

kış trendleri

uzun saçaklı küpeler

Siyah Kürk Mont: Jollychic
Botlar: Jollychic
Çanta: Rosegal
Küpeler: Zaful

23 yorum:

  1. Çok hoş olmuşsun canım :)

    YanıtlaSil
  2. tatlışkom çok yakışmış

    YanıtlaSil
  3. hepsi birbirinden güzel tatlım gülegüle kullan canım

    YanıtlaSil
  4. botlarını çok beğendim çok tarz ♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım ben de çok tarz buldum :)!

      Sil
  5. Kürke bayıldım desem. Çok yakışmış canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm çok teşekkür ederim gerçekten müthiş bir parça!

      Sil
  6. Oldukça sıcak tutan bir mont olduğu belli canım.Güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım gerçekten öyle :)

      Sil
  7. Her parça ayrı şıkmış Ümran'cım, bayıldım hepsine... güle güle giy canım!!

    YanıtlaSil

Post Top Ad